(update) Ultima oră: Drumul de acces spre postul vamal Leușeni-Albița a fost deblocat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 17:00) Drumul de acces spre postul vamal Leușeni-Albița a fost deblocat, iar circulația mijloacelor de transport reluată în regim normal.

⚠️Fermierii au anunțat că vor protesta și pe parcursul zile de mâine.


(10:30) Ultima oră: Al patrulea blocaj lângă vama Leușeni, anunțat oficial

În atenția călătorilor care au ales pentru trecerea frontierei PTF Leușeni-Albița!

De la ora 10:10 drumul de acces spre punctul de trecere a frontierei Leușeni a fost blocat. Circulația vehiculelor este imposibilă în contextul protestelor organizate de fermieri.

Blocaj lângă vama Leușeni
Blocaj lângă vama Leușeni

La fața locului sunt prezente echipele comune IGPF, IP Hîncești și INSP pentru a menține ordinea publică și a restabili fluxul în trafic.

În această situație, recomandăm călătorilor să opteze din timp pentru alternativele disponibile, pentru a evita eventualele neplăceri și întârzieri. Mai exact PTF Sculeni, PTF Costești sau PTF Leova-Bumbăta,

Amintim că aceasta este a patra zi consecutivă de proteste, perioadă în care, timp de câteva ore, drumul spre vama Leușeni este blocat complet pentru circulație prin utilizarea de tehnică agricolă.

Unii conducători auto care nu sunt de acord cu această formă de protest sunt nevoiți să caute soluții pentru a depăși impasul. Iar Poliția spune despre acțiunile fermierilor că este o încălcare a dreptului la libera circulație.

Cmentariile sunt închise