Anunţul zilei: Maşina care te va face cel mai serios om din sat de Paştele Blajinilor

Primul anunţ auto original din acest an este cel de vânzare a unui automobil marca BMW. Proprietarul unui sedan Seria 5 în caroserie E39 dă asigurări că partenerul său pe roţi este îngrijit şi i-a formulat o descriere cum nu a putut mai bine.

Vezi şi: (foto) Zece cele mai scumpe maşini care pot fi cumpărate prin anunţuri auto din Moldova

Anunţul are un public ţintă şi este adresat în primul rând moldovenilor care se întorc de la muncă de peste hotare. Mai mult, maşina a fost scoasă la vânzare în speranţa că există cineva care are de gând să se pregătească “serios” de Paştele Blajinilor, aşa-zisa sărbătoare care nu este recunoscută de biserica ortodoxă.

Proprietarul mai promite potenţialilor clienţi că aceştia vor fi respectaţi de cei din jur şi chiar dacă nu vor dori să cumpere concret acest exemplar, într-un E39 se poate simţi o diferenţă în viaţa de zi cu zi.

Însăşi maşina este produsă în anul 2002, are un motor pe benzină de 3.0 litri, o cutie de viteze automată, o tracţiune pe puntea din spate şi 281.000 de km parcurşi.

Vezi şi: (foto) O maşină marca BMW pe care nu o poţi vedea des prin Moldova a fost scoasă la vânzare

Vezi şi: (foto) Oferta anului 2016 în Moldova: Te vei simţi măcar de-acum „nacealnic”

Drept bonus la cei 7.600 de euro ceruţi se oferă mai multe dotări suplimentare şi nişte numere de înmatriculare originale. Dacă te interesează oferta vezi anunţul AICI.

Vezi şi: (foto) Cel mai caraghios BMW X5 din Moldova e de vânzare. Află cât costă

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/