Atenţie, hoţ! 13 automobile au fost sparte noaptea trecută doar pe strada Albişoara

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mai multe fotografii cu automobile deteriorate într-un mod specific unei spargeri le-am găsit astăzi publicate pe Facebook. Ne-am interesat să aflăm detalii despre ce s-a întâmplat, unde şi dacă există deja depuse plângeri.

Ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati, ne-a comunicat că autoritatea a fost sesizată în această dimineaţă, precum că pe strada Albişoara au fost deteriorate mai multe automobile. Echipajul trimis la faţa locului pentru documentare a găsit doar în această zonă 13 unităţi sparte. Dintr-unul chiar au fost sustrase bunuri materiale.

Pe caz a fost inițiată o anchetă. Ofițerii de investigație şi urmărire penală întreprind deja toate măsurile pentru a identifica persoana sau persoanele care au comis faptele în cauză.

Există în paralel şi alte locaţii semnalate din centrul capitalei în care s-au înregistrat spargeri, pe străzi gen Dosoftei sau Lazo.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/