Atenție, șoferi! Două avertizări meteo de condiții complicate ale vremii, inclusiv cu viscol și ghețuș

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)

🌨PROGNOZA METEO – pentru intervalul 25-27.11.2023🌨Ne pregătim pentru vreme neplăcută în acest weekend.☔️Următoarele…

Publicată de Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova pe Vineri, 24 noiembrie 2023

Atenție, șoferi! Sperăm că v-ați schimbat deja anvelopele cu unele corespunzătoare sezonului, căci avem o informație importantă pentru voi legată de vreme, pentru perioada 25 noiembrie (de la ora 22:00) și până pe 26 noiembrie (ora 20:00).

Meteorologii de la Chișinău au emis un Cod Galben de condiții complicate ale vremii, valabil pentru nordul țării. În regiune se prevăd: intensificări ale vântului nord-vestic în rafale de până la 15-20 m/s; precipitații, predominant sub formă de lapoviță și ninsoare, izolat puternice (15-25 l/m2)! De asemena, izolat se vor forma depuneri de lapoviță!

Iar capitala, zona de centru-nord-est și tot sudul țării va fi sub Cod Portocaliu de precipitații puternice (25-45 l/m2), predominant sub formă de lapoviță și ninsoare. De asemenea, se așteaptă intensificări ale vântului nord-estic în rafale de până la 18-23 m/s. Izolat se vor forma depuneri de lapoviță, pe drumuri ghețuș și va viscoli!

În funcție de evoluția și intensitatea fenomenului meteorologic prognozat, prezentul mesaj va fi actualizat. Distribuie să știe și prietenii!

Vezi și:

Cmentariile sunt închise