Atenție! Suspendări de trafic pe două artere importante din Chișinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Primăria Municipiului Chișinău informează despre suspendări de trafic pe o durată de trei săptămâni. Măsura a fost luată în scopul executării unor lucrări de aplicare a straturilor bituminoase subțiri de tip Slurry Seal.

În perioada 30 aprilie – 19 mai 2024 va fi suspendat parțial traficul rutier pe bd. Renașterii Naționale (între Bogdan Voievod și Calea Orheiului) și pe str. Meșterul Manole (între bd. Mircea cel Bătrân și str. Vadul lui Vodă).

Primăria Municipiului Chișinău informează despre suspendări de trafic pe o durată de trei săptămâni.

Lucrările vor fi executate etapizat. Se va sista circulația autovehiculelor pe câte o bandă a sensului de circulație și redirecționarea fluxului de transport pe celelalte două.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la RCR.

Primăria Chișinău solicită scuze și înțelegere cetățenilor pentru incomoditățile create. 

Vezi și: (foto) Pe o stradă din Chişinău se aplică deja asfalt care conţine material plastic reciclat

Slurry Seal este un tratament de întreținere aplicat pe suprafețele existente din asfalt pentru a le prelungi durata de viață. Este ca un fel de asfalt industrial turnat pe suprafața deteriorată.

Acest amestec este aplicat pe stradă pentru a: umple fisurile, proteja de apă și soare, oferi o suprafață nouă de rulare.

Slurry Seal este numită o soluție rentabilă deoarece prelungește durata de viață a asfaltului existent fără a fi necesară înlocuirea totală a acestuia. Se folosește frecvent pe străzi rezidențiale.

Cmentariile sunt închise