AutoBlog.MD: Circa 350.000 de vizite în luna mai

Creştem tot mai mult! AutoBlog.MD continuă să fie unul dintre cele mai accesate site-uri de ştiri din Moldova!

Luna mai din acest an a fost pentru noi una mai bună decât cea din aprilie. AutoBlog.MD a fost vizitat de aproximativ 345.000 de ori, cifră furnizată oficial de contorul Google Analytics. Din nou afirmăm că pentru un site de profil acest indicator este unul enorm și ţinem să vă mulțumim pentru asta!

Din acest punct de vedere, al vizitelor, din acest an luna mai este a doua cea mai bună după o cifră record all time pe care am reuşit să o obţinem chiar la începutul anului, în ianuarie – peste 452.000!

Revenind la situaţia din luna mai a a acestui an, aflaţi că numărul de vizitatori unici a depăşit cifra de 230.000, iar în total de la începutul anului până la sfârşit de an şcolar, AutoBlog.MD a fost accesat de aproximativ 1.1 milioane de vizitatori unici, care au generat peste 1.52 milioane de vizite.

Nu o afirmăm de la sine, datele statistice spun asta – AutoBlog.MD este cel mai accesat site de știri auto din Republica Moldova! Ne mândrim cu acest lucru, ne împărtăşim cu voi şi în fiecare zi aprecierile voastre ne inspiră să mergem înainte!

Pe lângă site-ul pe care îl accesaţi zilnic, AutoBlog.MD deţine şi un canal oficial de Youtube, care la fel este în creştere. În viitorul apropiat vom sparge o nouă barieră de 40.000 de abonaţi care urmăresc cu interes conţinutul pe care îl producem. Apropo, dacă încă nu v-aţi abonat la acesta, o puteţi face foarte uşor prin accesarea acestui link!

Vă mulțumim că sunteți cu noi şi să ne auzim de bine!

Vezi şi: Zi importantă pentru AutoBlog.MD! Am ajuns la peste 10000 de articole publicate pe site

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/