(video) Genesis anunţă preţul noului G90 peste ocean. Are un echipament standard generos

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Genesis G90 a devenit disponibil în afara Coreei de Sud, iniţial în Statele Unite ale Americii, o piaţă importantă pentru model. Sedanul de top al mărcii are un preţ de start de 88.400 de dolari, suma fiind pentru o singură echipare standard cu dotări generoase şi motor turbo V6 de 3.5 litri (380 CP/530 Nm). Câteva opţiuni sunt grupate individual sau sub formă de pachete.

Deocamdată nu se ştie dacă va veni şi în Europa!

Iar modelul cu ampatament lung şi motor similar, dar dotat şi cu supercharger electric pentru a dezvolta până la 415 CP şi 549 Nm, costă de la 98.700 de euro. Include toate dotările versiunii cu ampatament scurt, fiind standard pentru el suspensia pneumatică, direcţia pe puntea din spate, uşi cu soft close, scaune spate reglabile electric, ventilate şi cu masaj, încărcător wireless pentru telefoane pentru pasagerii din spate şi altele.

Pentru comparaţie, la momentul de faţă în SUA cel mai nou Audi A8 costă minimum 86.500 de dolari, cel mai nou Mercedes-Benz S-Class de la 111.100 de dolari, iar noul BMW Seria 7 de la 93.300 de dolari.

Primele livrări ale noului G90 în SUA vor demara din 10 august.

[embeddoc url=”https://autoblog.md/wp-content/uploads/2022/08/Genesis-G90-Specs-_-GENESIS-Worldwide.pdf”]

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise