AutoBlog.MD: Peste 222.000 de vizitatori unici ne-au accesat în octombrie

0

AutoBlog.MD continuă să înregistreze rezultate impresionante pentru un site de știri auto și test drive-uri din Republica Moldova! Doar în luna Octombrie am fost vizitaţi de peste 222.000 de vizitatori unici, cifră ce reconfirmă poziția de lider al portalului nostru pe acest segment de piață din țara noastră.

Peste 200 de articole au fost publicate pe parcursul lunii octombrie pe AutoBlog.MD, o bună parte din această cifră revenindu-i colegului nostru Alex Sîrbu!

Cele mai populare știri din luna octombrie de pe AutoBlog.MD au fost:

Constantin Mihalachi: De ce nu au fost declanșate airbag-urile maşinii implicate în accidentul de la Buiucani – articolul în care Editorul-şef AutoBlog.MD s-a expus pe marginea accidentului de la Buiucani! Acest articol a fost accesat de peste 25.000 de ori.

(foto) O reală capsulă a timpului! Un nou ZAZ Tavria a fost găsit într-un garaj cu vechituri din Moldova – știrea în care vă arătam poze cu o Tavria găsită cu doar 6 km la bord într-un garaj din Peresecina. Mai bine de 11.000 de ori a fost accesată această știre.

Oficial! Şoferiţa maşinii implicate în accidentul de la Buiucani era în stare de ebrietate extrem de avansată – a treia cea mai accesată știre de pe AutoBlog.MD în octombrie ține de șoferița de la Buiucani și alcoolemia pe care o avea când s-a întâmplat nefericitul accident. Mai bine de 10.000 de ori a fost accesat acest articol.

Un alt articol care a trezit mare interes printre vizitatorii noștri a fost cel în care anunțam noua mașină AutoBlog.MD! Avem deja peste 10.000 de vizualizări și zeci de reacții doar pe canalul de YouTube în legătură cu noua mașină AutoBlog.MD!

De la începutul acestui an, AutoBlog.MD a înregistrat peste 1.5 milioane de vizitatori unici, care au generat 3.6 milioane de afișări! Astfel site-ul nostru este cel mai accesat portal de știri auto și test drive-uri din Republica Moldova!

Nu ar trebui să uităm de canalul de YouTube pe care suntem urmăriți de 40.000 de abonați, dar și de emisiunile AutoBlog difuzate la TV8 şi urmărite de mii de moldoveni pe micile ecrane. Apropo, materialele noastre apar şi pe portalul partener UNIMEDIA!

Vă mulțumim că ne urmăriți și vă promitem proiecte extrem de interesante în lunile următoare pe cel mai accesat site de știri auto și test drive-uri din Republica Moldova!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata