Cel mai rapid tractor din lume va putea fi văzut la ARENA AUTO FEST 2023

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

ARENA AUTO FEST 2023, cea mai mare expoziție auto din Moldova care va avea loc pe 24 și 25 iunie, va reprezenta şi cea mai largă prezență a motoarelor „sub același acoperiș”, de la moto-tehnică (scutere, ATV, mopede, motociclete), automobile moderne și de epocă, până la combine și tractoare.

Iar una dintre vedetele din zona tehnicii destinate agriculturii va fi un gigant JCB Fastrac iCON seria 8000 în valoare de peste un sfert de milion de euro! La momentul de faţă este cel mai rapid tractor de producţie din lume!

Dintr-o privire vă puteți da seama că seria Fastrac 8000 este diferită de restul. Descoperiți diferența pe care Fastrac o poate face afacerii dvs. cu o viteză maximă de 70 km/h, cea mai bună combinație dintre transmisie și suspensie, sistem dublu de direcție hidrostatic și capacitate de frânare antiblocare. Acest tractor este echipat pentru o viață de muncă grea!

Distribuția greutății 50:50 optimizează performanță de tracțiune pe teren, fără balast în exces. O capacitate de ridicare din spate de 10.000 kg și geometria optimizată a cârligului facilitează chiar și cele mai mari unelte.

Șasiul pe toată lungimea și cabina montată la mijloc permit montarea de balast sau unelte suplimentare pe puntea din spate. Sunt disponibile o varietate de dimensiuni de anvelope și opțiuni pentru lățimea ecartamentului pentru a se potrivi unei game largi de aplicații.

Confortul în timpul mersului este esențial pentru operator. JCB Fastrac oferă niveluri de confort de vârf prin intermediul unei combinații de suspensii avansate și comenzi configurabile. Suspensia hidropneumatică avansată oferă confort și stabilitate de neegalat.

Poziția cabinei, montată pe mijloc, oferă confort suplimentar și vizibilitate excelență la 360°. Un confort și mai mare este asigurat de un nou scaun încălzit și ventilat. Iar un ecran reglabil, scaun, cotieră și comenzi configurabile oferă un mediu personalizat pentru operator.

Cu mai multe caracteristici de siguranță decât are orice alt tractor, JCB Fastrac seria 8000 oferă control și stabilitate excepționale chiar și atunci când se deplasează la viteze mari. Frânele integrale pe disc oferă putere de oprire mai mare, în timp ce ABS oferă un control excepțional.

Sistemul de virare dublă, frânele duble cu etrier și un șasiu rigid pe toată lungimea asigura un nivel ridicat de siguranță. Barele anti-alunecare și sistemul avansat de suspensie oferă o stabilitate îmbunătățită la viteză mare. Sistemul avansat de antiblocare (ABS) păstrează stabilitatea și performanță direcției.

Direcția unică permite o viteză maximă de până la 70 km/h, ideală pentru orice situație. Motorul diesel cu şase cilindri şi volum de 8.419 cm3 oferă o sursă generoasă de putere de până la 355 CP şi 1.450 Nm. Transmisia CVT asigură utilizarea optimă a puterii și a cuplului pentru o livrare fără probleme.

Optimizarea profundă a întregului pachet face ca acest tractor să fie mai eficient, mai sigur, mai confortabil, mai conectat, mai fiabil și are un efect pozitiv asupra costului total de achiziție și costurilor de utilizare.

Prieteni, aveți ocazia specială să vedeți în persoană JCB Fastrac chiar la ARENA AUTO FEST 2023. Va fi mult galben în acest an! Persoanele interesate sunt așteptate în standul partenerului nostru Elit-Tehnica.

Amintim că unui JCB Fastrac modificat îi aparţine un record mondial de viteză maximă printre tractoare:

Biletele la eveniment le puteți găsi pe AFISHA.MD sau Ticket.AutoBlog.MD!

Mai multe detalii pe pagina evenimentului!

Cmentariile sunt închise