Cererea pentru noul Aston Martin Valkyrie a depăşit de şase ori oferta

Cererea pentru noul Aston Martin Valkyrie a depăşit de şase ori oferta! Şeful companiei britanice, Andy Palmer, a declarat că firma pe care o conduce a subestimat cererea pentru hipercarul Valkyrie.

Chiar dacă producătorul ar putea vinde aproximativ 900-1.000 de exemplare, vor exista totuşi în toată lumea doar 150!

Într-un interviu pentru Car Sales, Palmer a recunoscut că iniţial se planifica lansarea a doar 24 sau 59 de maşini. Ulterior, în timpul mai multor întâlniri ale managerilor, reprezentanții Aston Martin au decis să-și pună un plan puțin mai ambițios pentru vânzări și să încerce să realizeze 150 de autoturisme. Doar după asta şi-au dat seama că ar putea vinde de cinci sau de șase ori mai multe pentru că oameni care sunt dispuși să plătească pentru ea s-au dovedit a fi mult mai mulţi decât s-a crezut.

Dar Palmer a refuzat din start să schimbe tirajul inițial al modelului. Directorul consideră că “onestitatea față de cumpărători este mult mai importantă decât banii, pentru că atunci când o persoană are încredere în tine atât de mult încât scrie un cec pentru o sumă mare, trebuie să se potrivească acestui lucru”.

“Da, este supărător acest fapt, dar dacă am promis că vom face 150 de mașini atunci nu vom face un al 151-lea. Consider că nu este important doar să faci promisiuni, ci şi să le respecţi”.

Vezi şi: (video) Aston Martin arată imagini cu hipercarul Valkyrie de serie, dar şi opţiunile pregătite pentru clienţi

În timp ce directorul executiv Aston Martin admite că producătorul ar fi putut ridica o sumă impresionantă de bani în cazul în care ar fi mărit tirajul modelului, el continuă să insiste că hipercarul nu este doar pentru a face bani. Mașina a devenit un fel de inspirație ideologică pentru întreaga echipă, datorită căreia angajații au devenit mai uniţi.

Costul noului Aston Martin Valkyrie este de circa 3.2 milioane de dolari. Reprezentanții companiei au ales în mod independent viitorii proprietari, asta pentru ca maşinile să ajungă exact în mâinile cui trebuie.

În plus, cu fiecare din aceştia a fost încheiat un contract valabil timp de un an de zile, în conformitate cu care utilizatorii nu vor avea dreptul să vândă automobilul unei alte persoane decât uneia care este aprobată de Aston Martin.

Vezi şi: (video) Aston Martin a dezvăluit puterea totală a lui Valkyrie! Primul prototip funcţional a fost adus la Geneva

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/