Chişinău: Cât l-a costat pe un utilizator de trotinetă condusul în stare de ebrietate şi urmărirea de către poliţie

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În noaptea zilei de vineri spre sâmbătă, un echipaj de poliţie din Chişinău s-a văzut nevoit să urmărească şi să oprească un utilizator de trotinetă pentru că se deplasa într-un mod neadecvat. Cauza unui asemenea comportament iresponsabil a fost stabilită după oprirea reuşită – individul fusese în stare de ebrietate (0.37 mg/l).

Conducătorului trotinetei i s-a înaintat într-un final o “notă de plată”: 17.500 de lei pentru condus în stare de ebrietate şi încercarea de a se ascunde, alături de taxa serviciului pentru evacuarea trotinetei la parcarea specială – 517 lei.

Conform StopHam, trotinetistul şi-a recunoscut vina pe loc şi a beneficiat de reduceri generoase, conform legii. Suma inițială s-a redus până la 4.375 de lei, iar aceasta s-ar putea transforma în 2.187 de lei şi 50 de bani dacă se face plata amenzii timp de trei zile lucrătoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/