Cum arată interiorul lui Skoda Kodiaq. Imagine exclusivă obţinută de un jurnalist

0

Reprezentanţii Skoda încă ţin în secret cele mai „gustoase” informaţii despre noul său SUV numit Kodiaq. În prezent cunoaştem aproximativ cum va arăta interiorul maşinii, însă ceea ce nu am văzut niciodată este interiorul maşinii.

Iată că un jurnalist de la portalul rus auto.mail.ru a reuşit să surprindă cât de cât bordul noului produs Skoda.

Skoda Kodiaq interior

Kodiaq va avea un interior „matur”. Chiar dacă maşina ale la bază platforma modulară MQB de la VW Tiguan de generaţie nouă, se creează impresia că automobilul mărcii Skoda este cu o treaptă mai superioară.

Arhitectura planşei de bord este mai masivă. Sistemul multimedia este absolut nou, cu un ecran tactil pe centrul consolei centrale. Mai jos observăm comenzile pentru sistemul de climatizare.

Interiorul noului VW Tiguan
Interiorul noului VW Tiguan

Sub compartimentul de control al climei de la interior, au fost amplasate nişte butoane care ne dau de înţeles că maşina este pregătită pentru a merge pe orice tip de carosabil. Nu este exclus apariţia unui regim special pentru off-road şi control al tracţiunii.

Scaunele sunt tapiţate cu piele de culoare bej, volanul pare a fi în trei spiţe, iar motorul va putea fi pornit prin apăsarea unui buton.

Citeşte mai multe detalii: (video) Skoda dezvăluie informaţii tehnice despre Kodiaq şi imagini oficiale cu modelul camuflat

Skoda Kodiaq

0 comentarii
  1. Boris spune

    În prezent cunoaştem aproximativ cum va arăta interiorul maşinii, însă ceea ce nu am văzut niciodată este interiorul maşinii.

    GENIAL !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata