Cum să accesezi un credit auto și să dormi liniștit nopțile?

Articol de: MOGO Moldova
(P) – articol publicitar

Dacă îți dorești să procuri un automobil cât mai rapid, însă nu dispui de resursele necesare, creditul de la MOGO este soluția care îți va veni în ajutor.

Totuși, înainte să îl accesezi, ar fi bine să ții cont de anumite sfaturi, pentru ca rambursarea să fie efectuată ușor, fără dificultăți sau surprize neplăcute.

1. Asigură-te că dispui de capacitate de rambursare!

Înainte de a semna un contract de credit, fă câteva calcule în care să incluzi toate cheltuielile lunare. Astfel, vei afla dacă ai o marjă care îți permite să achiți ratele pentru împrumut. Ține cont și de faptul că va fi nevoie să achiți și un comision lunar de deservire, precum și un comision de acordare a creditului!

2. Alege durata potrivită de rambursare!

O perioadă scurtă de rambursare ar putea genera o presiune prea mare asupra bugetului tău. Pentru a evita o asemenea situație, alege o perioadă mai lungă de întoarcere a creditului, care îți va permite ca plățile lunare să fie mai mici. Dacă ai semnat deja contractul cu MOGO, ai posibilitatea să micșorezi sau să majorezi termenul, iar prima modificare va fi gratuită!

3. Nu amâna achitarea ratelor!

Întotdeauna achită ratele la timp, conform datei indicate în contract. Altfel, riști să plătești penalități, iar dacă întârzierea va fi mai mare de o lună, va avea de suferit istoria ta de creditare, la care au acces toate entitățile care oferă împrumuturi!

4. Citește atent condițiile contractuale!

Nu te grăbi să semnezi contractul de creditare în cazul în care nu ai înțeles exact care sunt angajamentele tale. Citește atent prevederile documentelor pe care le semnezi și pune toate întrebările necesare, pentru ca să fii bine informat despre obligațiile tale. Consultanții MOGO au calificarea de a te ajuta în acest sens.

5. Evită supracreditarea!

Încearcă să nu accesezi prea multe credite concomitent în cazul în care nu ai certitudinea că vei reuși să achiți toate ratele și comisioanele adiacente. În mod normal, plățile pentru împrumuturi nu ar trebui să depășească 50 la sută din veniturile lunare pe care le ai. Iar dacă împrumutul reprezintă 30 de procente din venitul tău lunar, atunci procesul de plată lunară a ratelor de credit ar fi trebuit să se desfășoare armonios.

MOGO – partenerul tău de încredere în creditare auto.

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/