Defender V8 nu este plafonul! S-ar pregăti un concurent pentru acelaşi Mercedes-AMG G 63

Noul Land Rover Defender V8, prezentat de curând, nu va rămâne modelul top al familiei pentru totdeauna. Șeful diviziei Special Vehicle Operations (SVO), Michael van der Sande, a dat de înţeles într-un interviu acordat pentru Carsales că este în curs de dezvoltare o versiune și mai extremă a SUV-ului, care va concura cu acelaşi Mercedes-AMG G 63.

Un astfel de Defender ar putea primi un look personalizat, mai multă putere și cuplu, o suspensie cu tehnologii folosite în curse şi raliuri, cu gardă la sol crescută și o serie de alte upgrade-uri care vor face mașina atât mai rapidă, cât și mai potentă în off-road. Însă van der Sande s-a abţinut să spună dacă proiectul a primit sau nu undă verde de la conducerea companiei.

Suplimentar, întrebat fiind, managerul a explicat de ce noul Defender V8 nu a fost numit Defender SV sau SVX. Potrivit lui, SUV-ul nu a fost modificat atât de mult din punct de vedere tehnic, încât să poată fi considerat un produs SVO cu drepturi depline.

Amintim că sub-brandul SVX a fost anunțat în 2015 în calitate de marcă comercială pentru vehiculele tot-teren de către primul șef al diviziei SVO de atunci, John Edwards. Această linie de modele trebuia să existe în paralel cu cea sportivă SVR și luxoasă SVAutobiography, dar până la acest moment toate eforturile în această direcţie s-au limitat doar la crearea conceptului Discovery SVX, care aşa şi nu a mai fost lansat în serie.

Michael van der Sande a mai spus că noul Defender de top va putea fi la fel de bine inclus în linia SVR și nu în SVX, deși nu va fi cel mai sportiv reprezentant al segmentului său.

Cel mai probabil, Bowler, o companie specializată în SUV-uri de raliuri (modifică și concurează pe Land Rovere din 1985, inclusiv în Dakar), pe care Jaguar Land Rover a cumpărat-o la sfârșitul anului 2019 și a inclus-o în divizia SVO, va fi implicată în proiect.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/