Detroit 2016: Conceptul Buick Avista ne duce cu gândul la reîncarnarea modelului Riviera (video)

Compania Buick a arătat la Salonul Auto de la Detroit coupeul conceptual Avista care are deocamdată 400 de cai putere sub capotă.

https://www.youtube.com/watch?v=OXp0suut1GA

Prototipul cu tracţiune spate a primit un V6 twin turbo de 3.0 litri, cu posibilitatea de a dezactiva câţiva cilindri şi funcţie Start-Stop. Motorul este cuplat la o transmisie automată cu opt rapoarte. Mai mult, maşina a fost echipată cu suspensia adaptivă.

Dimensiunea ampatamentului constiuie 2.812 mm, aceaşi cifră fiind văzută pe noua generaţie Chevrolet Camaro. Acest fapt poate însemna doar un singur lucru, la baza prototipului stă şasiul Alpha, folosit în construcţia modelelor Camaro şi Cadillac ATS.

https://www.youtube.com/watch?v=TBL7q8X_7ck

Buick Avista a mai primit un splitter din fibră de carbon, jante de 20 de inci din aluminiu, acoperiş panoramic şi două ţevi duble la gurile eşapamentului.

În habitaclu se ascunde un panou de bord digital, un complex multimedia IntelliLink cu ecran tactil, sistem activ de izolare fonică şi funcţie de aromatizare şi ionizare a aerului.

https://www.youtube.com/watch?v=vywpkZbpGE0

Deocamdată reprezentanţii companiei nu au spus dacă conceptul va deveni ulterior un automobil de serie, iar internauţii deja s-au grăbit să-l asocieze cu urmaşul popularului model Riviera.

Amintim că ultimul automobil de serie nou, prezentat de Buick, a fost sedanul de nouă generaţie LaCrosse. Maşina a debutat la Salonul Auto de la Los-Angeles în luna noiembrie 2015.

Buick-Avista-1

Buick-Avista-3

Buick-Avista-4

Buick-Avista-5

Buick-Avista-6

Buick-Avista-7

Buick-Avista-8

Buick-Avista-9

Buick-Avista-10

Buick-Avista-11

Buick-Avista-12

Buick-Avista-13

Buick-Avista-14

Buick-Avista-15

Buick-Avista-16

Buick-Avista-17

Buick-Avista-18

Buick-Avista-19

Buick-Avista-20

Buick-Avista-21

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/