Ford Mustang Mach-E pentru Europa devine disponibil standard cu IACC 2.0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încă o actualizare! Ford Mustang Mach-E, electromobil ce poate oferi o autonomie de până la 600 de km (cifra reală poate varia din cauza mai multor factori), devine o alegere și mai convingătoare pentru șoferii care trec la mașini electrice, introducând tehnologii îmbunătățite de asistență a șoferului, un nivel mai ridicat de confort și caracteristici noi pentru design.

Mustang Mach-E oferă, de acum, în echipare standard, sistemul automat de control al vitezei de croazieră Intelligent Automated Cruise Control 2.0, care poate utiliza informațiile din sistemul de navigație și camera frontală pentru a ajusta automat viteza vehiculului, nu doar în funcție de indicatoarele de limită de viteză, ci și de viraje, schimbări ale direcției și sensuri giratorii.

Încă o noutate: şoferii pot acum tracta cu ușurință remorci și rulote mai mari, deoarece modelele Mustang Mach-E cu tracțiune spate sau integrală, echipate cu bateria de 91 kWh, sunt capabile să tracteze până la 1.500 kg (+500).

Clienții de Mustang Mach-E mai beneficiază de astăzi de o gamă mai largă de versiuni și de noi opțiuni de personalizare. Disponibilă anterior doar pentru modelele cu tracțiune integrală, echiparea Premium este acum oferită și pentru maşinile cu tracţiune spate, cu baterie cu autonomie extinsă de 91 kWh, adăugând în dotarea standard jante de 19 inchi din aliaj ușor, faruri adaptive LED cu fază lungă automată şi funcţie anti-orbire, scaune frontale reglabile electric pe opt direcții și etriere de frână roșii, combinate cu detalii exterioare negre.

În gama Mustang Mach-E, opțiunile de culoare exterioară Vapor Blue și Carbonized Grey sunt acum disponibile alături de două modele suplimentare de jante din aliaj.

Ford mai spune, conform ultimei sale statistici, că aproximativ 80% dintre clienții de Mustang Mach-E au provenit de la alte mărci auto. Primul membru electric al familiei Mustang a depășit modelul sport cu motor termic în vânzările din 2022 într-un raport de opt la unu!

Cmentariile sunt închise