(foto) A doua viaţă pentru un Lexus SC. Proprietarul l-a transformat într-un pickup

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un american, proprietar de Lexus SC 430, un predecesor al actualului LC, a decis să lucreze mai mult asupra caracterului său practic. Decapotabila a fost transformată într-un pickup, iar fotografii virale cu aceasta au fost publicate pe Reddit, chiar pe fundalul unui vechi pickup Chevrolet pentru un comparativ al dimensiunilor.

Partea de “caroserie” unghiulară nu este chiar potrivită pentru corpul scurt şi scund al acestui Lexus. În plus, construcția pare nefinisată. Acoperişul este cel stoc, însă cel mai probabil s-a renunţat la capacitatea de a-l retracta.

Opinii despre proiect, în comentarii, sunt împărțite. Cineva consideră mașina desfigurată. Altora le-a plăcut ideea. În cele din urmă, există o presupunere că a fost restaurată în acest fel după un accident în care a fost lovită din spate.

Un Lexus SC 430 este dotat cu un V8 natural aspirat de 4.3 litri. Produce practic 300 de CP şi îi trimite pe puntea din spate printr-o cutie de viteze automată. Face 0-100 km/h în puţin peste 6.0 secunde. A fost un model produs în perioada anilor 2001-2010.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise