(foto/video) Accident bizar în orașul Rîșcani. Iată cum ”s-a deplasat” pe trotuar un șofer

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În după amiaza zilei de ieri, 14 martie, polițiștii au intervenit la documentarea unui accident rutier produs pe o stradă din orașul Rîșcani. Acesta s-a soldat cu traumatizarea unui pieton.

Conform informațiilor oficiale, din cercetările preliminare s-a constatat că un bărbat de 57 de ani, aflat la volanul unui Skoda Kodiaq, din motive necunoscute s-a deplasat pe trotuar și acolo a lovit un tânăr de 20 de ani.

În urma accidentului rutier, victima s-a ales cu multiple leziuni corporale și a fost transportată la Spitalul Clinic Municipal Bălți pentru îngrijiri medicale.

Șoferul nu fusese în stare de ebrietate. Alte circumstanţe se stabilesc.

Vezi și: Şoferul care s-a deplasat în marşarier şi din neatenţie a lovit un bătrân pe trotuarul bd. Traian şi-a aflat sentinţa

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise