(foto/update) Accident grav pe strada Uzinelor. Un Audi a fost făcut bucăți la propriu, iar șoferul a decedat la spital

(update #2) Șoferul a decedat la spital! Informația ne-a fost confirmată de Svetlana Scripnic, ofițer de presă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău.


(update) În cadrul acțiunilor întreprinse de către angajații poliției a fost stabilită identitatea conducătorului auto. Bărbatul are 26 de ani și este locuitor al capitalei. Mașina de marcă Audi aparține părinților acestuia.


Un grav accident rutier a fost înregistrat în această dimineață pe strada Uzinelor din mun. Chișinău. Șoferul a ajuns la spital în comă!

Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău a fost sesizat prin intermediul serviciului 112, în jurul orei 3:20, să intervină la documentarea accidentului rutier. Imediat au reacționat și s-au deplasat la fața locului angajații Secției documentare accidente rutiere de comun cu Serviciului urmărire penală accidente rutiere din cadrul DP mun. Chișinău, pentru a documenta și stabili toate circumstanțele.

Ajungând la fața locului angajații poliției au stabilit că mijlocul de transport, un Audi A6, care era condus de un tânăr în vârstă de aproximativ 20-25 ani, a pierdut controlul asupra volanului și derapând de pe carosabil a intrat agresiv într-un copac.

În urma accidentului rutier conducătorul s-a ales cu vătămări corporale grave, fiind transportat la spital și internat în secția de reanimare în stare de comă!

Pe caz a fost dispusă inițierea unui proces penal, în cadrul căruia organul de urmărire penală din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, urmează să stabilească toate circumstanțele cât și identitatea conducătorului care se afla la volanul automobilului în momentul impactului.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/