(foto) Aceeași maşină, două anunţuri diferite. Cum se descrie în fiecare caz un Mitsubishi Outlander şi o Toyota Corolla

Aceeași maşină se prezintă diferit în două anunţuri care au apărut de curând pe cel mai popular portal din ţară. Despre aceasta ne-a sesizat un cititor AutoBlog.MD. Un Mitsubishi Outlander este descris având un parcurs diferit în fiecare cazuri, deşi toate celelalte detalii sunt menţionate identic.

Interesant mai este că anunţurile au fost postate în aceeaşi zi (fiind actualizate la zi), la distanţă de doar câteva minute, iar unul dintre autori a refuzat din motive bizare să corecteze sau să adapteze cifra de la secţiunea parcurs la cea originală.

Iată cum arată anunţul cu datele odometrului care se cred a fi originale:

Iată anunţul cu datele odometrului care se cred a fi fraudate:

Ar mai trebui de notat că ambele profiluri de utilizator mai au la vânzare un automobil, o Toyota Corolla din 2007, care la fel diferă în descriere la secţiunea parcurs.

Amuzant este că în al doilea anunţ, unde kilometrajul este indicat mai mic, preţul maşinii este cu 50 de euro mai mare. ¯\_(ツ)_/¯ Astfel, nu se exclude că toate maşinile pe care le are la vânzare utilizatorul “cirk999” au un parcurs modificat.

Aveți dar mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160! Urmăriţi Auto Inspect pentru mai multe astfel de semnale!

Vezi mai multe: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

https://autoblog.md/foto-alerta-auto-inspect-cum-se-incearca-sa-se-castige-ceva-bani-pe-un-renault-care-va-fi-recent-importat/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/