(foto) Anunțul zilei: „Vând cărți de service pentru ca să vindeți mașina mai scump”

0

Mai rar se întâmplă astfel de situații, însă iată că se întâmplă! Pe cel mai popular portal de anunțuri din Moldova a apărut o „ofertă de nerefuzat” pentru cei care caută un astfel de produs. Și credeți-ne că există clienți!

O persoană originară din municipiul Chișinău, pe lângă faptul că a scos la vânzare mai multe părți-componente auto, este gata să vândă și niște cărți de service! Care este originea acestor documente nu se menționează și nici ce s-a întâmplat cu mașinile cărora le aparțin.

În schimb, actualul proprietar spune despre un lucru care ar avantaja clienții: „Vă puteți vinde automobilul mai scump cu cartea de service”. Și acest lucru este adevărat: un automobil cu carte de service pare mai de nădejde când este vândut la mâna a doua, în timp ce unul cu lipsa acesteia devine unul cu istoric suspect.

Iar de aici apare și o problema majoră. Nu știm cine va cumpăra aceste acte, însă un lucru ar fi sigur: printre clienți s-ar putea număra și indivizi care se ocupă de întoarcerea kilometrajului! Aceștia pot modifica pur și simplu parcursul unei mașini rulate din listă până la ultima cifră indicată în cartea-i neoriginală, iar acest detaliu l-a sigur nu i se va dezvălui viitorului proprietar…

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi și:

(video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

Nu e o glumă! În Moldova se vinde o mașină cu peste 700000 de km întorși!

Aceeaşi maşină, dar cu parcurs diferit în două anunţuri. Cum dorinţa unui automobilist din Chişinău a fost spulberată

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata