(foto) Aţi observat-o? INP testează încă o bandă reversibilă! Iată unde se află

(30.08.2019) Astăzi, angajații Inspectoratului Național de Patrulare au testat banda reversibilă și pe strada Vasile Lupu din capitală. Pentru că este o arteră importantă de legătură între sectoare, în orele de vârf devine aglomerată, ceea ce nu s-a întâmplat astăzi.

Amintim că banda reversibilă este testată și pe strada Alecu Russo din Chișinău. Dacă eficiența acestora va fi demonstrată, organele competente urmează să întreprindă următorii pași de implementare a acestora.

Vezi şi: Consilier municipal: „Experimentul INP din acest zile e inutil. Problema este în sensul giratoriu de la PanCom”


(20.08.2019) Aţi observat-o? INP testează o bandă reversibilă pe strada Alecu Russo

Începând de astăzi, pe toată lungimea străzii Alecu Russo din capitală (de la sensul giratoriu Pancom până la sensul giratoriu din capătul dealului), polițiștii de patrulare au demarat un experiment organizând circulaţia şi pe o bandă reversibilă. Scopul intenţiei este de a defluidiza traficul în orele de vârf, când pe această stradă, din cauza fluxului mare de transport, se creează ambuteiaje imense.

Astfel, de dimineaţă, pe această bandă reversibilă temporară vor circula conducătorii auto care vor să ajungă din sectorul Ciocana spre centrul oraşului. Spre seară, banda își va schimba sensul spre sectorul Ciocana.

Banda reversibilă va fi testată câteva zile. Dacă respectiva metodă de circulație va fi eficientă, de comun cu Administrația Publică Locală, se va purcede la următorii pași de implementare.

Vezi şi: Expert: În cel mult 10 ani numărul de maşini în Moldova va ajunge la două milioane

Cmentariile sunt închise