(foto) BMW Seria 8 Coupe a fost deconspirat? Primele imagini cu maşina de serie fără camuflaj

Un exemplar BMW Seria 8 Coupe în variantă de serie a fost surprins într-un atelier necunoscut, complet expus și descoperit. Doar câteva imagini au ajuns pe internet şi prin acestea putem observa cum îi va arăta partea frontală, posterioară şi interiorul.

Capota este una lungă şi are câteva reliefuri. Blocurile optice sunt full LED şi înguste, asemănătoare ca formă şi structură celor montate pe conceptul Seriei 8. Pe centru domină o imensă grilă a radiatorului cu inserţii cromate, dar şi o bară de protecţie cu nişte guri largi de aerisire.

Pe lateral vedem nişte prize de aer în zona aripilor faţă, jante din linia M Sport şi nişte portiere care nu vor avea margini pentru geamuri.

Vezi şi: (foto) Noul BMW Seria 8, testat în caroserie de serie. Iată cum ar putea arăta coupeul şi varianta cabrio

În spate, în centrul atenţiei sunt noile stopuri cu design nou şi făcute cel mai probabil pe baza tehnologiilor OLED, la fel cum există pe M4 GTS, de exemplu. Forma posteriorului este mai lată şi acolo se va regăsi o bară de protecţie cu prize de aer, dar şi cu un difuzor de dimensiuni generoase integrat, posibil din fibră de carbon. Prin acesta din urmă au fost scoase terminaţiile eşapamentului dublu.

Există şi o fotografie a interiorului, acolo unde se remarcă un volan sport, un panou de bord digital, o consolă centrală cu o arhitectură nouă, dar şi un ecran al sistemului multimedia care are o formă trapezoidală.

Vezi şi: Imagini spion şi video: BMW M8 şi BMW Seria 8 cu M Package pe Nurburgring

FOTO: facebook.com

Acest exemplar BMW Seria 8 pare a fi un 850i într-o versiune M Sport, ceea ce ar însemna că acesta are sub capotă un V8 twin turbo de 4.4 litri. Nu este un BMW M8, dar arată sportiv și agresiv, dovedind că Seria 8 nu va fi doar un coupe de lux. BMW susține că va fi o mașină cu adevărat sportivă, iar stilul său pare să indice acest lucru.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/