(foto) Brabus 650 Cabrio e decapotabila în care vei dori să îţi petreci vara

Atelierul Brabus va fi prezent la Salonul Auto de la Geneva cu mai multe maşini interesante! Ne confirmă acest lucru şi prin prezentarea unui Mercedes-AMG C 63 S Cabriolet modificat serios.

Pe lângă mulţimea de cai putere şi cuplul impresionant, automobilul se bucură de o grijă în detalii la exterior şi interior.

Noul proiect al nemţilor din Bottrop a fost numit Brabus 650 Cabrio.

Vezi şi: (foto) Brabus a dotat un Mercedes-Benz G500 4×4² cu fibră de carbon albastră

Standard o decapotabilă Mercedes-AMG C 63 S Cabriolet are un motor care produce 510 CP şi 700 Nm de cuplu, însă după manipulări cifrele cresc până la 650 CP şi 820 Nm de cuplu.

Cu noile forţe, decapotabila face sprintul 0-100 km/h în doar 3.7 secunde, simţitor mai rapid decât maşina standard cu timpul său (4.1 secunde). În acelaşi timp, viteza maximă până la care poate zbura modelul este de 320 km/h!

Vezi şi: (foto) Brabus modifică noul E-Class. Câteva maşini le va aduce la Geneva

Designerii de la Brabus i-au montat decapotabilei un kit exterior aerodinamic optimizat, care nu doar arată frumos, ci şi contribuie la ţinuta de drum.

Clienţii se vor mai alege cu un set de jante exclusive de 20 de inci, dar şi un eşapament sport cu terminaţii exclusive.

Vezi şi: (foto) Brabus 850 XL Widestar poate mişca şi munţii! Vezi cât cuplu îi produce motorul

Habitaclul lui Brabus 650 Cabrio va fi tapiţat cu piele de culoare neagră. Câteva suprafeţe vor fi de culoare albastră pentru a face nu contrast, alături de cusături şi logouri care sunt de alte nuanţe.

Brabus nu menţionează cam cât ar costa o asemenea maşină, însă oferă o garanţie de trei ani pentru tuning.

Vezi şi: (foto) Preţul unui Mercedes-AMG GLE 43 Coupe modificat de Brabus te pune pe gânduri

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/