(foto) Bugatti Chiron Sport “Alice” – cadou de la soț pentru soția iubită

Fiecare nou automobil Bugatti care părăsește atelierul din Molsheim este creat cu același nivel de atenție, îngrijire și măreție atemporală care definește fiecare mașină hiper sport fabricată de marca franceză de lux.

Cu toate acestea, în toată lumea nu veţi găsi două modele care să fie la fel. Toți clienții companiei sunt ghidați prin călătoria unică de personalizare pentru a-și crea visul. Lista posibilităților de specificații şi personalizate este aproape interminabilă.

Un exemplu este şi acest Chiron Sport cu adevărat unic, comandat de un soț în calitate de cadou pentru soția sa. Atunci când un client își exprimă modul în care își dorește să arate și să simtă noua sa mașină hipersport, echipa de design și vânzări angajată a Bugatti va face tot ce este necesar pentru a transforma această viziune în realitate.

Ambasadorii mărcii de la dealerul britanic H.R. Owen au lucrat alături de designerii mărcii pentru acest proiect, un nou-unic și unic Chiron Sport finisat în combinaţia de culori Matt Blanc și Silk Rosé, o nouă culoare din paleta Bugatti, selectată special pentru finisarea automobilului.

Adaptată la dorința creativă a clientului în fiecare etapă a procesului de design și construcție a acestui Chiron Sport, această mașină hiper sportivă este ca niciun Chiron făcut vreodată înainte. Culoarea exterioară Silk Rosé a fost creată pentru a se combina cu nuanța Matt Blanc care împodobește carcasa exterioară și partea inferioară a corpului, oferind, de asemenea, o injecție de culoare vibrantă designului proeminent al jantelor din aliaj.

Un mix de piele naturală şi Alcantara, finisate în Gris Rafale, se potrivesc interiorului completat cu cusături personalizate şi cu inscripţia “Alice” sub forma unui logo pe tetierele scaunelor în specificaţia Comfort. Alte cusături există şi sub forma cuvintelor “Chiron Sport”. Există o aplicație suplimentară a logoului “Alice” personalizat pe pragurile interioare ale uşilor, finisate în aluminiu și prezentate în același impresionant Silk Rosé.

Amintim că modelul Chiron Sport păstrează iconicul motor W16 de 8.0 litri și este produs în Atelierul din Molsheim cu un șasiu mai ferm, care oferă o manevrabilitate chiar mai clară și o agilitate exaltantă, datorită introducerii unor componente ușoare orientate spre performanță, la un preț unitar de start de 2.65 milioane de euro fără taxe.

Vezi şi:

https://autoblog.md/v-ati-intrebat-cat-ar-costa-vamuirea-unui-bugatti-chiron-in-moldova-am-facut-o-noi-si-am-ramas-uimiti-de-suma-taxelor/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/