(foto) Carlex Design introduce Mercedes-AMG GT R PRO Tattoo Edition

Atelierul de tuning Carlex Design ne-a trimis pe poşta electronică detalii despre un nou proiect impresionant. Polonezii se pregătesc de transformarea celei mai dinamice versiuni a modelului Mercedes-AMG GT – GT R PRO (deşi a fost anunţat recent un model mai extrem – AMG GT Black Series).

Primele imagini ne arată că această bestie agilă și agresivă cu 585 CP, cu o siluetă îndrăzneață, a primit un aspect cu totul nou. Corpul automobilului poartă o nuanţă verde pentru a marca astfel istoria de curse a maşinii.

Interesant este că toată caroseria i-a fost uşor periată, după care s-a aplicat vopseaua pentru a-i reda astfel un finisaj special. Restul elementelor originale din fibră de carbon nu au fost atinse.

Tattoo Edition, aşa cum este numit proiectul, mai prevede instalarea unor jante argintii personalizate, cu acelaşi tip de finisare, a căror formă concavă face maşina sport să arate chiar mai elegant și mai expresiv.

Interiorul restilizat al coupeului reprezintă un nivel complet nou de generozitate: dispune de numeroase suprafeţe acoperite cu piele într-o nuanţă verde profund somptuoasă și evident Alcantara de culoare neagră pentru contrast.

Iar pentru ca pasagerii să simtă ambianţa sumbră a unui studio de tatuaje real, mai multe desene cu nişte cranii, făcute cu inspiraţie din arta tatuajelor de școală veche, au fost aplicate meticulos pe tapițeria scaunelor şi pe panourile uşilor.

Comunicând cu un reprezentant Carlex Design, acesta ne-a declarat că Tattoo Edition este un automobil în ediţie limitată, însă nu s-a stabilit câte conversii exact vor fi realizate, numărul total fiind sub 100. Un cost al programului de tuning estetic nu se anunţă la moment.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-premiera-noua-editie-limitata-g-yachting-de-la-carlex-design-pentru-noul-g-class/

https://autoblog.md/video-polonezii-de-la-carlex-design-au-modificat-un-supercar-mclaren-720s-si-arata-fantastic/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/