(video) Ultima oră! Lada va începe la fel asamblarea de mașini chineze sub marca proprie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Incredibil, dar adevărat! Dacă Moskvici a dat tonul, de ce să nu o facă şi alţii, inclusiv Lada, care a rămas fără suportul Renault Group. Constructorul din Toliatti, regiunea Samara, va dezvălui astăzi mai târziu în cadrul unei conferinţe a dealerilor AvtoVAZ din Soci “noul” model X-Cross 5.

Crossoverul nu este altceva decât copia lui FAW Bestune T77, model vândut printr-un distribuitor oficial şi în Republica Moldova! Primele imagini le-a publicat redactorul-șef al revistei “За рулем” pe contul său de Telegram.

Se știe la moment că are tracțiune față, un motor turbo de 1.5 litri (160 CP) și două opțiuni de cutii de viteze: manuală în șase trepte sau robotizată cu şapte trepte.

Asamblarea în masă a modelului ar trebui să înceapă în iunie la fosta fabrică Nissan din Sankt Petersburg, preluată de NAMI şi dată în gestiunea celor de la AvtoVAZ.

Preţul încă nu i-a fost anunţat, dar originalul FAW Bestune T77 costă în Rusia de la 2.169.000 de ruble (24.170 euro). În ţara noastră are un preţ minimal de 14.900 euro (în China de 15.265 euro).

Cmentariile sunt închise