(foto) Cum arată cel mai ieftin Toyota Land Cruiser 300

În Federaţia Rusă, o piaţă cheie pentru modelul Toyota Land Cruiser, de astăzi încep a fi procesate comenzile pentru modelul de nouă generaţie! Astfel spus, au devenit disponibile o listă de preţuri, dar şi un configurator. Prin intermediul acestuia din urmă avem ocazia să aflăm cum arată cel mai ieftin LC 300.

În Federaţia Rusă primele maşini vor ajunge la dealeri în luna august. La comandă sunt disponibile maşini în trei echipări: Elegance (de la 64.537 euro), Comfort+ (de la 78.886 euro) şi 70th Anniversary (de la 88.130 euro).

Toate dispun deocamdată fără alternativă de noul benzinar V6 twin-turbo de 3.5 litri, cuplat la noua cutie de viteze automată în 10 rapoarte.

În configurația de bază – Elegance – din echipament face parte un singur scaun cu reglaje electrice (cel al şoferului), sistem de control a climatizării pe două zone, o cameră video retrovizoare cu spălător, un sistem multimedia cu monitor de 9.0 inci, un buton de pornire a motorului cu senzor de amprentă integrat, sistem de acces fără cheie, faruri LED reflectorizante, jante de 18 inci şi un diferențial posterior blocabil, etc. Tapiţeria din habitaclu este una textilă!

Cu referire la piaţa rusă, de notat este că LC 300 este mai scump cu 3.7% decât LC 200 în ceea ce priveşte preţul de start, însă din echipare de bază lipsesc lucruri elementare precum: scaunele frontale încălzite şi ventilate, volanul încălzit, deflectoarele de ventilaţie pentru pasagerii din spate, pragurile laterale cu iluminare, sistemul de stabilizare a caroseriei, tapiţeria din piele şi altele, toate acestea fiind disponibile din start pe modelul de generaţie precedentă!

Modelul în echipare Comfort+ are deja faruri LED cu lentile, suporturi suplimentare pentru praguri, jante negre mai mari şi un spoiler pe hayonul acţionat electric. În habitaclu se va găsi un panou de bord cu un monitor color între ceasurile analogice, o tapiţerie din piele artificială, scaune frontale reglabile electric, încălzite şi ventilate, etc.

Totodată devin disponibile: un sistem de control al climatizării pe patru zone, sistem de camere la 360 de grade, cruise control adaptiv şi un complex de asistenți electronic. Iar la capitol tehnic acest Land Cruiser mai dispune de un al doilea diferențial blocabil (pe puntea din faţă) și o suspensie adaptivă cu nişte hidro-cilindri stabilizatori (E-KDSS).

Modelul jubiliar 70th Anniversary, dedicat aniversării din acest an a şapte decenii de la apariția primului Land Cruiser, va fi o perioadă de timp deocamdată echiparea de top. Ciudat este că un astfel de SUV va fi lipsit de majoritatea componentelor şi sistemelor axate pe off-road, chiar şi pe puntea posterioară având un loc un diferenţial cu alunecare limitată.

În schimb va dispune de: tapiţerie din piele naturală pentru scaune, încălzire şi ventilare pentru toate locurile (chiar şi pe bancheta din spate), sistem multimedia cu monitor tactil de 12.3 inci, head-up display, sistem audio JBL cu 14 difuzoare, trapă, jante la 20 de inci, etc.

Amintim că noul LC 300 este setat să ajungă şi în ţara noastră în această vară: Toyota Land Cruiser 300 va fi disponibil din această vară în Republica Moldova

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/