(foto) Cum arată noul Porsche 935 în “pielea goală”, dacă nu se vopseşte şi nu se aplică vreo livrea

Porsche a început să livreze clienţilor exemplare ale noului 935. În total vor exista doar 77 de maşini, iar la alegere se pun şapte livrele diferite pentru caroserie.

Însă aţi ştiut că al său corp este făcut practic în totalitate din fibră de carbon? Producătorul a decis să ne arate cât de spectaculoasă e priveliştea.

Noul Porsche 935 este realizat pe baza modelului de serie 911 GT2 RS, însă dacă ultimul are o caroserie din oţel şi aluminiu, atunci maşina de circuit vine doar cu panouri din fibră de carbon. În cazul în care nu se acoperă cu nimic pe deasupra, greutatea automobilului rămâne redusă, cifra fiind de aproximativ 1.380 de kg.

Noul Porsche 935 nu diferă tehnic prin componentele sale esenţiale faţă de modelul pe baza căruia este construit. Este propulsat de un motor twin-turbo de ultimă generație, de 3.8 litri şi cu șase cilindri (700 CP), cuplat la o transmisie PDK cu şapte trepte. Maşina mai are un panou de bord digital, sistem de climatizare şi un singur scaun pentru şofer printre altele. Un al doilea scaun pentru pasagerul din dreapta este o opţiune.

Dacă Porsche va oferi modelul 935 cu fibra de carbon expusă la vedere fără nici o protecţie nu putem şti deocamdată, însă cunoaştem preţul unei astfel de maşini în Moldova, dacă nu s-au comandat încă încă toate.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise