(foto) Echipele F1 Renault şi Force India au anunţat când îşi vor prezenta noile maşini

Echipa franceză Renault Sport Formula One Team a anunţat oficial data când va fi prezentat în premieră noul monopost pregătit pentru sezonul 2017.

Maşina pregătită după cerinţele noului regulament tehnic va fi arătată la 21 februarie.

Trebuie de menţionat că Renault nu a specificat unde anume va avea loc evenimentul de prezentare.

În noul sezon al campionatului, echipa Renault va fi reprezentată de Jolyon Palmer şi Nicolas Hulkenberg care a trecut la francezi de la Force India.

FOTO: f1.co.uk

Ce ţine de Force India, şi această echipă a anunţat data prezentării noului bolid numit VJM10, construit în conformitate cu cerinţele regulamentului tehnic pentru anul 2017.

Maşina lor o vom vedea la 22 februarie pe circuitul legendar din Marea Britanie – Silverstone.

Force India îşi are “tabăra” practic “peste drum” de circuitul Silverstone şi va organiza evenimentul de prezentare cu o zi mai devreme decât Mercedes. Aceştia din urmă de asemenea au preferat acest autodrom pentru ca să-şi demonstreze noutatea.

În noul sezon echipa de piloţi Force India va fi în premieră după trei ani de zile schimbată. Noul coechipier al mexicanului Sergio Perez va fi Esteban Ocon, care îl va înlocui pe Hulkenberg plecat la Renault.

FOTO: f1fanatic.co.uk

În comunicatul oficial al echipei Force India se spune:

Această noutate vă va bucura: vom prezenta noua maşină la 22 februarie la Silvestone! Avem multe planuri pentru această zi, deci urmăriţi toate ştirile de la faţa locului şi paginile noastre de pe reţelele de socializare.

Avem un nou regulament, o nouă componenţă a echipei şi de asemenea dorim să dezvoltăm succesul sezonului trecut. A venit timpul ca să simţiţi din nou forţa noastră!

Vezi şi: (video) Mercedes îşi va prezenta noul monopost F1 cu o zi înainte de cei de la Ferrari

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/