(foto) Fratele șefului Ferrari are o mașină mai deosebită în trafic

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cel mai deosebit Ferrari Purosangue de până acum a fost surprins în Lisabona, Portugalia. Mașina îi aparține lui Lapo Elkann, fratele președintelui Ferrari, John Elkann.

Cel mai deosebit Ferrari Purosangue de până acum a fost surprins în Lisabona, Portugalia. Mașina îi aparține lui Lapo Elkann
FOTO: autogespot.com/@portugalspotter

Se distinge de altele de genul printr-o înfățișare originală. Are aplicată pe caroserie o livrea personalizată și acest camuflaj nu este vreo folie! Culoarea primară este bej, iar textura este formată prin aplicarea de ”pixeli” în diverse nuanțe de maro.

Un contrast este redat de finisaje într-un maro mat închis pe splitter-ul frontal, pragurile laterale, arcurile roților și difuzor. Chiar și jantele și calul cabrat de pe acestea au același finisaj maro mat închis. Iar etrierii de frână prezintă același stil camuflat precum caroseria.

Interiorul este la fel de interesant. Scaunele din piele, consola centrală și volanul reflectă designul camo al exteriorului. O țesătură gri deschisă împodobește părțile inferioare. Și mai este observată o trecere de la Alcantara maro deschisă spre o piele maro închisă în partea superioară.

Acest Ferrari Purosangue personalizat este cu siguranță polarizant. Și chiar dacă însăși producătorul auto este capabil de îndeplinirea celor mai capricioase comenzi, acest SUV este mai mult o reclamă pe roți a unei alte firme.

În timp ce fratele mai mare conduce imperiul Stellantis, dar și Ferrari, Lapo Elkann s-a concentrat în ultimii ani pe fuzionarea intereselor sale din lumea modei cu afacerea de familie. De exemplu, el a influențat dezvoltarea programului de personalizare Tailor-Made al Ferrari, care a fost lansat în 2011 și care astăzi oferă cumpărătorilor opțiuni de finisare precum denim, Houndstooth și chiar camuflaj militar. Acesta din urmă este prezent pe un Ferrari 458 Italia pe care l-a avut în proprietate.

Lapo Elkann mai este fondatorul Garage Italia Customs, un atelier situat într-o benzinărie transformată, proiectată inițial de arhitectul Mario Bacciocchi și construită în 1952. Și nu personalizează doar autoturisme, ci și scutere, motociclete, avioane și chiar iahturi.

Vezi și: Ferrari Purosangue – mașina prin care intermediarii pot câștiga bani serioși! Oferte din România

Cmentariile sunt închise