(foto) Grav accident în Bădiceni, raionul Soroca. Un șofer a fost reținut pentru 72 de ore

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aseară, în jurul orei 18.40, polițiștii din Soroca au intervenit pentru documentarea unui accident rutier care s-a produs în localitatea Bădiceni. A avut loc un impact frontal între un VAZ și o motocicletă.

Conform informațiilor oficiale, s-a constatat că la volanul automobilului se afla un bărbat de 32 de ani din Bădiceni. Motocicleta era condusă de un alt tânăr de 21 de ani și avea drept pasager un minor de 16 ani.

În urma impactului, motociclistul și pasagerul său au suferit traumatisme și au fost transportați la Spitalul Raional Soroca pentru îngrijiri medicale.

Accident Bădiceni
FOTO: IP Soroca
Accident Bădiceni
FOTO: IP Soroca

Conducătorul automobilului a fost testat alcoolscopic. În rezultat s-a constatat că acesta se afla în stare de ebrietate, având o concentrație de 1.45 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Conducătorul motocicletei nu a fost testat din cauza traumatismelor primite. Acestuia urmează să i se preleve probe biologice la spital pentru stabilirea alcoolemiei. În schimb, beat s-a dovedit a fi pasagerul de pe motocicletă – 0.73 mg/l vapori de alcool în aerul expirat!

Pe caz a fost pornită o cauză penală. Șoferul VAZ-lui a fost reținut pentru 72 de ore.

Vezi și: (video) Operațiunea Motociclistul, ediția 2024, ”inaugurată” cu o urmărire

Cmentariile sunt închise