(foto) Grav accident în raionul Ştefan Vodă. Un şofer decedat, trei maşini şi trei angajați IGPF implicați

Un grav accident rutier s-a produs aseară în jurul orei 23:17, pe traseul R-30, între satele Antonești și Olănești din raionul Ștefan Vodă. Implicate au fost trei automobile. Există un deces.

Conform unui comunicat de presă lansat de Poliţia de Frontieră, un echipaj al Direcției regionale Est, care se afla în misiune de control a zonei din responsabilitate cu o Dacia Duster, cu numerele de înmatriculare MAI 8226, a fost lovit puternic din spate de către un BMW X5 care rula cu viteză excesivă.

Mașina de serviciu a fost proiectată într-un copac, iar doi polițiști de frontieră care se aflau la bord s-au ales cu mai multe traumatisme, însă au scăpat cu viaţă. Unul dintre aceștia a fost internat la spital și este în permanență sub supravegherea medicilor, iar celui de-al doilea angajat, după investigațiile medicale, i s-a permis continuarea tratamentului la domiciliu.

În cadrul cercetărilor s-a aflat că în BMW era și un angajat al Poliției de Frontieră, iar în momentul producerii accidentului, mama acestuia, originară din satul Slobozia, susținea că anume ea se afla la volan.

În contextul celor spuse, conform IGPF, există o bănuială rezonabilă că mașina totuși era condusă de polițistul de frontieră care, în mod ciudat, a refuzat orice cooperare cu organele de competență! În prezent persoana în cauză este căutată pentru a oferi declarații pe caz și explicații pentru comportamentul său!

De notat mai este că BMW-ul, după ce a lovit Dusterul, a ricoşat într-un alt automobil marca Toyota ce se deplasa pe contrasens, fiind condus de un bărbat de 48 de ani.

În acesta se aflau trei bărbați și o femeie, cetățeni ai Federației Ruse, cu vârstele cuprinse între 26 și 45 ani. Toți pasagerii s-au ales cu traumatisme, fiind transportați la Spitalul Raional Ștefan Vodă. Din nefericire, şoferul de 48 de ani şi-a pierdut viaţa în drum spre spital!

Pe cazul dat este pornită o cauză penală!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/