(foto) Hoţii lucrează şi pe Cod Portocaliu! Unui şofer din Chişinău i-a fost spartă a doua oară maşina într-un an

Din câte se pare, hoţii de piese şi accesorii auto nu au odihnă nici pe timp de pandemie şi nici pe timp de vremea rea. Unul sau mai mulţi răufăcători au profitat de această ninsoare, ţinând cont de faptul că o bună parte dintre şoferi stau acasă şi nu se angajează în a face deplasări dacă nu au o nevoie stringentă.

Un automobilist care îşi are reşedinţa în sectorul Ciocana şi-a găsit SUV-ul într-o formă “deja familiară”. O persoană necunoscută i-a spart geamul şi a intrat în habitaclu, acolo de unde a eliminat mai multe elemente, printre care volanul, monitorul sistemului multimedia şi comenzile de pe consola centrală!

Detalii despre incident nu s-au făcut publice, nici dacă automobilul avea sistem de alarmă sau nu, însă doar acesta a căzut pradă din toată curtea unui bloc. Cert este doar că i s-a întâmplat un asemenea necaz pentru a doua oară în decursul unui an. Bărbatul a mai acuzat poliţia că nu acționează, ceea ce ar putea însemna că după prima spargere hoţul aşa şi nu a mai fost găsit.

 

Второй раз за год разбирают машину … Posted by Дмитрий Петров on Thursday, 28 January 2021

Cmentariile sunt închise