(video) Îl poate comanda și IGP. Tesla Cybertruck a devenit o reală mașină de patrulare a poliției

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încă din 2019, poliţia din Dubai anunţase că va avea în parcul său modelul Tesla Cybertruck. Autoritatea s-a ținut de cuvânt și a inclus în această vară pickup-ul electric în flota sa Tourist Police Luxury Patrol Fleet.

Însă comandantul-șef al poliției din Dubai, generalul Abdullah Khalifa Al Marri, a declarat că modelul va contribui la îmbunătățirea prezenței securității în destinații turistice, respectiv nu va fi utilizat pentru urmăriri sau alte scopuri.

În această ordine de idei, compania americană UP.FIT, lider mondial în echiparea Tesla pentru flote și o divizie a Unplugged Performance, firmă specializată în modificarea tuturor automobilelor mărcii, prezintă cu mândrie primul real vehicul de patrulare Tesla Cybertruck din lume, gata pentru a fi utilizat de agenții de siguranță publică de pretutindeni.

De la departamentele de poliție și pompieri până la agențiile militare și de răspuns tactic, UP.FIT și-a valorificat vasta experiență Tesla pentru a transforma platforma revoluționară a Cybertruck-ului pentru utilizare specializată. Această platformă de ultimă generație reprezintă un salt semnificativ înainte în soluțiile de vehicule pentru primii respondenți, stabilind un nou standard pentru siguranță, eficiență și inovare.

Meme din anii precedenți cu Tesla Cybertruck în flota INP // FOTO: facebook.com/ungureanu.vadim.56

Vehiculul de patrulare UP.FIT Tesla Cybertruck Next-Gen a stârnit un interes substanțial din partea agențiilor din întreaga SUA, dornice să își modernizeze capacitățile de patrulare

Cererea puternică pentru această nouă platformă de pickup electric subliniază încrederea pe care agențiile de aplicare a legii o au în potențialul transformator al UP.FIT Cybertruck. Combinația dintre un exoschelet din oțel inoxidabil de neegalat, capacități rutiere de nivel de mașină sport și cele mai avansate tehnologii de siguranță s-a dovedit atractivă pentru operatorii de flote din întreaga lume.

UP.FIT Cybertruck combină tehnologia de neegalat a vehiculelor electrice Tesla cu expertiza Unplugged Performance în modificarea și adaptarea vehiculelor pentru a oferi o soluție completă la cheie care să răspundă nevoilor departamentelor de poliție. Acesta dispune de suita de lumini de avertizare, sirene, sistem PA, precum și de sisteme radio și informatice modernizate datorită sistemelor de cabluri specializate și a integrărilor brevetate.

UP.FIT Cybertruck poate fi personalizat pentru misiuni tactice, militare sau de căutare și salvare cu partiții disponibile pentru prizonieri, spații de depozitare pentru arme și unelte speciale, incinte pentru K9, dinamică mai bună a vehiculului cu pachete specializate de jante și anvelope UP.FIT Forged, sisteme de frânare și upgrade-uri opționale pentru utilizare off-road extremă, precum și conectivitate la internet Starlink.

Tesla Cybertruck a devenit o reală mașină de patrulare a poliției

Divizia UP.FIT a Unplugged Performance și-a construit o reputație solidă ca lider global în echiparea vehiculelor mărcii electrice

De asemenea, oferă servicii îmbunătățite de electrificare, planificare a infrastructurii, consultanță și gestionare a flotei cu ajutorul unui software de ultimă generație pentru gestionarea flotei, precum și formare tehnică și certificare pentru departamentele care doresc să obțină mai multe cunoștințe și expertiză în întreținere.

În plus, UP.FIT revoluționează industria prin oferirea de formare și experiențe la volan pentru a maximiza potențialul acestor vehicule pentru ofițerii de formare pe teren, instructorii EVOC și personalul tehnic de întreținere.

UP.FIT primește acum comenzi pentru Cybertruck Next-Gen Patrol, livrările urmând să aibă loc până la sfârșitul anului 2024. Costul transformării nu se anunță public.

Alternativ, programe de transformare în mașini de patrulare/tactice sunt valabile și pentru Tesla Model S, X, Y și 3. Există chiar și un calculator de costuri, comparativ cu mașini de poliție cu motoare termice.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise