(foto) Improvizații care mai de care. Ultimele descoperiri virale făcute de angajații RAR Cluj şi RAR Mureş

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

„E păcat să pui șurub acolo unde poți lega cu sârmă”, spune o glumă celebră printre șoferi. Dar se pare că posesorul unui Mitsubishi L200 a luat-o în serios şi s-a prezentat cu “ieşirea din situaţie” la RAR Cluj pentru redobândirea talonului reținut în trafic, culmea, tot pentru lipsa ITP.

Angajații care au inspectat dedesubtul maşinii au descoperit câțiva metri de funie folosiţi pentru a lega “strâns” componente ale sistemelor vitale ale vehiculului. Şi nu, funia nu s-a înfășurat întâmplător, fără ca posesorul vehiculului să știe.

Pe lista neconformităților s-a mai adăugat: nefuncționarea farurilor și luminilor pentru frânare, bara față compusă din bucăți prinse cu sârmă, joc în articulații și suspensii, anvelope de alte dimensiuni.

RAR Cluj a scos de două ori din circulație această mașină, atât în urma controalelor în trafic, cât și după prezentarea la RAR.

Iar în judeţul vecin Mureş, tot acum câteva ore în urmă, s-a prezentat un șofer care “a trecut accidental” cu vehiculul peste câteva colțare pentru gips carton, iar acestea s-au lipit fix pe tabla portierei.

Dincolo de aparenta latură amuzantă, improvizațiile sau reparațiile făcute fără respectarea normelor legale pot genera riscuri pentru siguranța traficului.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/