(foto) În Moldova este vândut un Rolls-Royce venit din Ucraina. Are șapte ani, dar oricum costă peste 300.000 euro!

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Odată cu începerea războiului din Ucraina, în Moldova noastră au început să vină și o sumedenie de mașini scumpe care au fost scoase în grabă din țara vecină. Așa cum unii ucraineni înstăriți își doresc să deblocheze ceva sume de bani din mașinile extravagante pe care le dețin, în prezent avem mai multe oferte de modele exclusive pe piață.

Una din acestea este presupune un coupe britanic Rolls-Royce Wraith, produs în anul 2015.

Sub capota acestuia stă un imens V12 twin-turbo de 6.6 litri, care produce tocmai 632 CP şi 800 Nm de cuplu.

Dar pe lângă unitatea de propulsie, adevărata frumusețe este la bordul acestei mașini, acolo unde descoperim scaune și bord tapițate cu piele de cea mai fină calitate, inserții din lemn natural prelucrat manual și multe alte dotări care sporesc confortul celor patru pasageri.

Nu trebuie de uitat şi de impunătoarele portiere care se deschid contra direcţiei de mişcare, o caracteristică a mărcii auto păstrată de ani de zile.

În ciuda kilometrajului de 44.000 km, coupeul englez este listat la un preț de 270.000 de euro, doar că aici nu sunt incluse și taxele necesare pentru a vămui acest exemplar!

Și pentru că vorbim de un motor imens, cât și de un preț pe măsură, acest Wraith va ajunge să coste într-un final în jur de 320.000 de euro, din care doar 27.000 euro revin taxei de lux, 21.100 taxelor de vămuire și 1.000 euro pentru procedurile vamale.

Părerea noastră este că prețul este un pic cam exagerat, din moment ce un exemplar asemănător după anii de producție și distanța parcursă, ar costa în Germania în jur de 230-240.000 euro fără TVA.

Cmentariile sunt închise