(foto) Încă o bijuterie adăpostită de Porsche Center Moldova: primul 911 GT3 RS de ultimă generaţie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O nouă săptămână, un nou Porsche venit în Moldova. Acum câteva zile în ţara noastră a ajuns primul Porsche 911 GT3 RS de nouă generaţie, un automobil super sport care ar fi mai interesant de condus pe circuite, însă este şi omologat pentru a putea fi înmatriculat, după care utilizat pe drumurile publice.

Este propulsat de un benzinar boxer aspirat natural de 4.0 litri care produce 525 CP şi 465 Nm, suficient pentru a fi capabil de 0-100 km/h în 3.2 secunde și o viteză maximă de 296 km/h. Motorul îi este cuplat la o cutie PDK cu şapte trepte fulgerător de rapidă, în timp ce tracţiunea este pe puntea din spate, aceasta fiind şi directoare.

Şi iese în evidenţă nu doar aripa masivă posterioară cu sistem DRS integrat, ci şi o serie de elemente personalizate. Habitaclul este predominant de culoare neagră. Printre altele, ar mai fi de remarcat prezență pachetului opţional Weissach, care nu doar îl face mai uşor, ci şi vizual mai atractiv datorită unei cote mai mari de fibră de carbon utilizată.

Preţul de start al modelului în Moldova este de 251.500 de euro. Cu pachetul Weissach şi alte câteva opțiuni ajunge foarte uşor la 300.000 de euro.

Vizitatorii Porsche Center Moldova vor avea ocazia să admire chiar alături de el unicul din ţară Porsche 911 Sport Classic.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/