(video) În Moldova a fost livrat cel mai valoros Porsche al momentului. Cum arată unicul 911 Sport Classic din țară

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Apariţie spectaculoasă în curtea celor de la Porsche Center Moldova. A fost livrat şi despachetat primul (şi probabil va rămâne singurul) Porsche 911 Sport Classic! Este o frumoasă maşină de colecţie, prezentată exact acum un an. Doar 1.250 exemplare vor fi asamblate pentru toată lumea, iar acesta este al 871-lea!

@autoblog.md

Sunt doar 1.250 de exemplare produse, iar unul a ajuns în Moldova. Sper să vă placă acest video cu singurul 911 Sport Classic din țara noastră #autoblogmd #invatapetiktok #porsche911 #porsche911sportclassic

♬ original sound – Constantin Mihalachi

Modelul în sine este realizat pe baza lui 911 Turbo S, beneficiind de aspectul său widebody, însă aripile posterioare nu includ prize de aer lângă portiere. Dar principala deosebire estetică faţă de alte modele Porsche 911 actuale este spoilerul posterior, tip ducktail (coadă de raţă), care aduce un omagiu versiunii 911 Carrera RS 2.7 de la începutul anilor 1970.

Dar spre deosebire de 911 Turbo S, are un motor ceva mai temperat. Este vorba despre un boxer twin-turbo cu şase cilindri şi volum de 3.7 litri, care generează 550 CP şi 600 Nm de cuplu. Vine cuplat fără alternativă la o cutie manuală în şapte trepte, în timp ce tracţiunea este pe puntea din spate. Acceleraţia 0-100 km/h o poate realiza în 4.1 secunde, iar viteza maximă este limitată la 315 km/h.

Noul 911 Sport Classic împărtășește anumite trăsături de design cu 911 Targa 4S Heritage Design Edition, inclusiv o emblemă foarte asemănătoare cu versiunea din 1963, insigne și inscripții PORSCHE finisate în aur autentic și insigne speciale Exclusive Manufaktur pe aripile frontale. Multe alte elemente de design sunt unice pentru modelul limitat, aceeaşi vopsea Sport Grey Metallic fiind creată exclusiv pentru el.

Grafica de-a lungul părților laterale distinge și mai mult mașina. Aceasta include scriptul PORSCHE și o “acadea” albă pe care clienții pot pune cifre între 1 și 99 fără costuri suplimentare. Exemplarul de la Chişinău poartă numărul 60.

Interiorul este la fel de special ca și exteriorul, cu materiale menite să amintească anii 1960 și începutul anilor 1970, inclusiv prin secţiuni centrale ale scaunelor și panourile ușilor cu tapițerie din pânză Pepita.

Decorul din lemn Paldao cu pori deschiși, închis la culoare, este, de asemenea, echipament standard în această mașină, în contrast cu nuanţa deschisă Classic Cognac. Iar o insignă pe bord, deasupra torpedoului, enumeră fiecare exemplar din seria de producție de 1.250 de unități.

La momentul lansării, modelul avea un preţ în Moldova de 270.000 de euro. Pentru comparaţie, preţul în Germania porneşte de la 281.758 de euro. Pentru încă o comparaţie, aflaţi şi preţul său oficial în uimitorul Singapore cu taxele lui exorbitante – echivalentul a minimum 993.765 de euro!!!

Există deja câteva anunţuri de vânzare pe mobile.de, sumele ridicându-se până aproape de 500.000 de euro. Toate acestea nu spun nimic altceva decât că în timp valoarea exemplarelor păstrate imaculat doar va creşte!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/