(video) Cel mai puternic Mercedes al momentului poate fi închiriat şi condus pe drumurile din Moldova

Cel mai puternic Mercedes al momentului poate fi închiriat şi condus pe drumurile din Moldova! Este posibil prin intermediul prietenilor noştri de la CUN Auto Rentals, compania care deţine un parc auto compus doar din modele premium marca Mercedes-Benz şi le dă în arendă!

Vorbim despre un Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ Edition 1 (ediţie de start specială şi limitată pe piaţă până în septembrie 2019), actual deţinător al recordului de timp pe Nurburgring printre automobilele cu patru portiere. Noutatea a fost prezentată în anul 2018 la Salonul Auto de la Geneva, este al treilea model individual produs de brandul Mercedes-AMG şi este disponibil în vânzare într-un total de cinci versiuni (una cu tracţiune spate şi alte patru cu una integrală).

Modelul în cauză este cel mai puternic, dar şi cel mai performant dintre toate maşinile cu “stea în frunte” din gama actuală (doar două versiuni AMG GT îl depăşesc doar la capitolul viteză maximă). Sub capotă ascunde un V8 biturbo de 4.0 litri care îşi poate deconecta patru cilindri şi produce 639 CP/900 Nm. Cu ajutorul său acceleraţia 0-100 de km/h o face în doar 3.2 secunde, iar viteza maximă ajunge la 315 km/h.

Pe lângă această “inimă” puternică mai are o cutie de viteze AMG SPEEDSHIFT MCT 9G cu nouă trepte, sistem de tracţiune integrală 4MATIC+ cu Drift Mode (în mod obişnuit tracţiunea este îndreptată spre puntea din spate, însă printr-un ambreiaj multi disc controlat electronic se poate conecta la nevoie şi cea din faţă), suspensie pneumatică, bare stabilizatoare anti ruliu, roţi directoare spate, diferenţial spate care poate fi blocat şi controlat electronic, mecanisme de frânare carbo-ceramice şi multe alte lucruri interesante!

Dar asta nu este tot! În parcul CUN Auto Rentals se regăseşte încă un astfel de automobil, însă într-o versiune Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+. Pune în mişcare maşina o unitate hibridă de propulsie compusă dintr-un V6 turbo de 3.0 litri cu şase cilindri în linie (435 CP/520 Nm).

La acesta se mai adaugă un motor electric (un demaror-alternator combinat care alimentează şi un sistem electric de 48 V) care se află între motorul cu ardere internă şi transmisie şi poate injecta încă 22 de CP şi 250 Nm de cuplu. Mai are un compresor electric adiţional (eZV) şi un turbo compresor de evacuare a aerului.

Acceleraţia 0-100 de km/h o poate face în 4.5 secunde, iar viteza maximă ajunge la 285 de km/h. Multe dintre dotările pe care le are “fratele” său mai mare sunt opţiuni pentru acesta.

Pentru mai multe detalii şi preţuri nu ezitaţi să accesaţi adresa CUN.MD

Vezi şi: (video) Noul Mercedes-AMG GT 4-door Coupe poate fi comandat şi în RM, dar costă mai mult decât în Germania

Vezi şi: (galerie foto) Aceasta este cea mai rapidă maşină ce poate fi închiriată în Moldova

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/