(foto) Land Rover Classic anunță o ofertă specială pentru deținătorii modelului Defender V8 din anii 2012-2016

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Compania Land Rover anunță Classic Defender V8 by Works Bespoke. Cu alte cuvinte – restomod din fabrică!

Opt ani au trecut de la sfârșitul producției clasicului Defender, dar veteranul nu vrea să plece. Compania însăși a prelungit viața modelului de mai multe ori, lansând versiuni speciale limitate cu motoare V8.

Acum, se pare că stocul de kituri pentru astfel de mașini a ajuns la sfârșit, iar divizia Land Rover Classic s-a gândit la un nou truc. Programul Works Bespoke prevede modernizarea și restaurarea modelelor produse în perioada 2012-2016.

Classic Defender V8 by Works Bespoke

Oferta:

  • Clienților li se promite o restaurare completă care va necesita sute de ore de muncă manuală minuțioasă. Culoarea caroseriei poate fi selectată din catalogul extins al companiei (inclusiv din paleta SV Metallic) sau personalizată în baza unei mostre. Alternativ este disponibilă o schemă de vopsire în două tonuri, cu acoperiș argintiu sau negru contrastant.
  • Sunt disponibile trei opțiuni de grilă și noi faruri LED pentru fața SUV-ului. Jantele pot fi din oțel (16 inchi) sau aliaj (18 inchi). Scrisul de pe capotă, mânerele portierelor și elementele de fixare pot fi argintii sau negre.
  • Tapițeria interioară din piele vine în cinci culori singulare sau opt opțiuni în două tonuri. Decorul e unul negru lucios. Mai sunt disponibile două tipuri de scaune frontale – clasice sau Recaro cu suport lateral proeminent.
  • A mai fost instalat un Classic Infotainment System cu ecran color de 3.5 inchi, care nu strică imaginea tradițională a interiorului. Accesoriul dispune de Bluetooth, radio digital și navigație.
  • Sub capota rămâne același V8 natural aspirat de 5.0 litri (405 CP/515 Nm) precum în cele mai recente versiuni Works V8. Cutia e una ZF cu opt trepte, iar transmisia clasică cu tracțiune integrală este păstrată.
  • Suspensia este modernizată cu arcuri Eibach și amortizoare Bilstein.
  • Frânele mai mari Alcon cu discuri de 335/300mm au etriere cu patru pistoane.
  • De asemenea, se pot selecta suficient de multe accesorii: suporturi pentru picioare, scări laterale, portbagaj de expediție cu cadru, troliu, proiectoare LED și cort de acoperiș, etc.

Un Land Rover Defender 90 în versiunea Works Bespoke va costa minimum 190.000 de lire sterline. Defender 110 – de la 200.000, iar pentru un 110 cu șapte locuri se cer cel puțin 204.000 lire sterline. Dar această sumă include deja mașina potențialului client, a cărei selecție va cădea pe umerii specialiștilor din fabrică.

Vezi aici la vânzare un exemplar din 2013: (foto) Ăsta e cel mai tare Land Rover Defender 110 care poate fi cumpărat acum în Moldova. Iată de ce

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise