(foto) Mercedes-Benz s-a gândit cum să facă mai scump cel mai puternic model al momentului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE este cel mai puternic model de producție al mărcii din Affalterbach în prezent datorită transferului de tehnologii din Formula 1. Conceptul hibrid inovator cu un motor electric și o baterie AMG High Performance pe puntea din spate combină performanța superioară a sistemului de 620 kW (843 CP) cu o dinamică de condus impresionantă și o eficiență ridicată.

Mercedes-AMG își reafirmă legăturile strânse cu echipa de F1 cu acest model special și echipează noua Ediţie F1 cu nişte aplicaţii exterioare și interioare exclusive. Pachetul de suplimente costă alţi 23.800 de euro în Germania şi este menit să celebreze şi cei 55 de ani de la înființarea AMG.

Modelul F1 Edition va putea fi recunoscut uşor după vopsea. Este o combinație exclusivă a celei non-metalizate MANUFAKTUR alpine grey, a foliei cu sigla AMG, a unui gradient de la gri la negru, precum și accente de culoare roșie. Jantele forjate AMG de 21 de inci, cu cinci spițe duble şi finisate într-un negru mat, cu flanșă roșie pentru jantă, urmează schema de culori a jantelor maşinii medicale din F1.

Un AMG Aerodynamics package dezvoltat în tunelul eolian sporește manevrabilitatea la viteze mari și pune bazele pentru performanțe și mai mari de condus. Accesoriile măresc forța negativă de ascensiune, reducând în același timp rezistența. Pachetul include:

  • Aripă posterioară fixă într-un negru lucios.
  • Difuzor optimizat suplimentar, integrat în șorțul din spate.
  • Șorț frontal optimizat pe scară largă cu splitter mai mare, plus elemente suplimentare deflectoare de aer pe prize și arcurile roţilor frontale.
  • Elemente deflectoare pe prizele de aer laterale ale aripilor din spate.

Pachetele AMG Night Package Exterior şi AMG Night Package II completează aspectul dinamic. Splitterul frontal și elementele de ornament din aripile frontale, carcasele oglinzilor exterioare, ornamentele laterale și împrejurimile ferestrelor sunt finisate în negru lucios. Există, de asemenea, benzi decorative în șorțul din spate, ornamente duble ale țevilor de eșapament ale sistemului de evacuare AMG în black chrome și sticlă cu tentă închisă pentru geamurile posterioare termoizolante. 

Grila radiatorului întunecată specifică AMG, insignele modelului de pe capota portbagajului și de pe aripi sunt finisate în black chrome. Iar noul buşon AMG al rezervorului de carburant, în silver chrome, creează un contrast atractiv.

Ca și în cazul modelelor „Edition 55” pentru Clasa G, Clasa A și CLA, interiorul este caracterizat de contrastul dintre negru și roșu. Scaunele AMG Performance cu tapițerie exclusivă din piele Nappa de culoare neagră, cu cusături decorative roșii, urmează acest aspect sportiv, la fel ca centurile de siguranță roşii și elementele ornamentale exclusive AMG din fibră de carbon cu fir roșu. 

Volanul AMG performance din piele Nappa în combinaţie cu microfibră DINAMICA, are cusături decorative roșii, iar aplicaţiile de pe pragurile interioare ale uşilor au inscripţie AMG iluminată în roşu. Mai există o emblemă exclusivă a ediţiei speciale pe planşa de bord și covorașe specifice AMG.

Pentru a proteja vehiculul valoros, fiecare client primește, de asemenea, o husă personalizată AMG cu sigla F1. Cu părţile sale exterioare respirabile din țesătură din fibră sintetică rezistentă la rupere și țesătură interioară antistatică din flanel, protejează vehiculul din garaj de praf și zgârieturi.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/