(foto) Nici Lada Granta Drive Active 2022 nu dispune de airbaguri şi ABS, deși e prezentat ca model “sport”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După Lada Granta Classic, actualizată pentru 2022 conform stării de criză, producătorul rus scoate în vânzare versiunea “sport” Drive Active 2022, disponibilă doar pentru sedan. Modelul dezvoltat cu implicarea diviziei LADA Sport prezintă elemente sportive ale șasiului și ornamentelor interioare, fiind concepută, după cum se şi numeşte, pentru fanii unui stil de condus activ.

Preţul de start al modelului este de 784.900 de ruble (12.500 de euro după cursul actual de schimb), cu 138 de mii mai puţin decât costa în 2021.

Granta Drive Active’22 este echipată cu o suspensie cu o cursă scurtă și cu setări sport. Conform Lada, șasiul modelului permite trecerea cu încredere a virajelor strânse, menținând în același timp un nivel suficient de confort pe drumurile publice. Sub capotă se folosește acelaşi benzinar de 1.6 litri şi cu patru cilindri, care corespunde standardului de emisii Euro 2 (90 CP/143 Nm), cuplat doar la o cutie manuală în cinci trepte.

Din punct de vedere estetic, modelul se deosebește printr-un kit de caroserie mai lat, cu extensii pe aripi, iar barele de protecție se remarcă printr-un relief mai expresiv şi aplicaţii de culoare roşie. Jantele de 15 inci şi terminaţia cromată a eşapamentului sunt alte exclusivităţi. Interiorul include mai multe accente roşii pe scaunele profilate, în panoul de bord, sub forma unor cusături pe volan şi levierul cutiei de viteze.

Echipamentul modelului include lumini de zi, servodirecție electrică, geamuri electrice față, oglinzi electrice încălzite, pregătire audio și patru difuzoare, un computer de bord, închidere centralizată, o priză de 12V pe consola centrală, iluminarea compartimentelor torpedoului si portbagajului, suporturi ISOFIX, etc.

O echipare opţională Comfort adaugă un aparat de aer condiționat, un sistem audio în toată regula, un sistem SOS ERA-GLONASS şi încălzire pentru scaunele frontale.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/