(foto) Noi indicatoare rutiere pe strada Ion Creangă au început să complice mai mult viaţa şoferilor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu a fost destul că s-au “furat” două benzi dintr-un total de patru pe strada Ion Creangă! Pentru a complica şi mai mult viaţa celor care folosesc această arteră importantă pentru deplasări cei de la Exdrupo, în baza ordinelor primite de la autorităţile superioare, au montat mai multe indicatoare rutiere noi, unele care au apărut pe această stradă pentru prima dată în istoria sa! Iar cei care nu le respectă se aleg deja cu amenzi!

Iată de exemplu ce noutăţi au apărut la intersecţia străzilor Ion Creangă şi Eugen Coca – indicatoare 5.60 “Traseul de urmat pentru schimbarea direcţiei de mers”. Conform Exdrupo acestea informează despre necesitatea de ocolire, nu despre traseul propriu-zis de ocolire! (⊙_◎)

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/