(foto) Noul MINI Cooper S a fost deconspirat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Deşi se află într-o fază de teste, fapt confirmat oficial la început de noiembrie, designul exterior şi interior a noii generaţii MINI Hatch a fost deja bătut în cuie. Modelul fără camuflaj în versiune Cooper S Electric a fost deconspirat într-o parcare dintr-o locaţie necunoscută din China.

În imediata sa apropiere se aflau alte trei prototipuri camuflate într-o livrea galbenă specifică.

În ceea ce privește stilul, fața-i continuă limbajul de design familiar, iar setul de faruri ovale-rotunde face ca noua mașină să fie în continuare uşor recunoscută. Cu toate acestea, o observare atentă arată că structura internă a blocurilor optice a fost ajustată pentru a-l face mai rafinat. 

Conceput să fie şi electromobil, în imagini fiind o asemenea maşină, grila-i frontală adoptă un design semi-închis. În plus, se poate observa că va exista în continuare cu opţiunea unui acoperiş care are integrat o bucată de sticlă, ceea ce va face cabina mai luminoasă şi va contribui la senzaţia de spaţiu.

Mai pot fi observate noi mânere retractabile electric, un număr generos de senzori de parcare, un set de camere pentru vedere la 360 de grade. Oglinzile laterale retrovizoare stau pe acest model pe suporturi montate pe uşi, deşi exemplarul din imaginile oficiale cu maşina camuflată le avea în colţurile ferestrelor.

Partea din spate a noii mașini are o formă destul de modestă, dar stopurile nou-nouțe aduc un sentiment de prospețime. Structura interioară a acestora adoptă un aspect de plasă neagră pentru a crea un anumit efect dinamic. Stopurile sunt conectate printr-un ornament negru care extinde efectiv lățimea vizuală.

Luneta în continuare are o formă uşor curbată şi pare să fie mărită pe înălţime. Aceasta este flancată de nişte extensii care se conectează cu spoilerul superior cu o lungime mai generoasă.

Interiorul noii mașini încă va păstra stilul clasic MINI, însă într-un format semnificativ simplificat! Partea centrală a planşei de bord va conţine un monitor rotund, tip oglindă şi fără rame, care pare să plutească. Mai jos pe consolă vor exista mai multe comenzi fizice pentru acces la comenzi rapide.

Noul MINI nu va mai avea un panou de bord tradiţional! Toate informațiile necesare şi elementare vor fi redate şoferului fie prin intermediul unui mic monitor cu proiecţie, fie a unui head-up display cu proiecţie pe parbriz. Noul volan are spiţe centrale coborâte special pentru ca să nu obstrucționeze privirea conducătorului auto către acel ecran.

Noi sunt şi scaunele care au o pernă mai puţin profilată pe margini, în timp ce pentru decor se face exces de materiale textile şi cel mai probabil reciclate.

Modelul compact va intra pe piaţă în 2023, după o prezentare organizată într-o anumită zi din 2022. Va fi primul dintr-o gamă de automobile de nouă generaţie a mărcii.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/