(foto) Noul Volvo XC60 este prezentat în aceste zile la Chişinău. Zeci de oameni au venit să-l vadă

După cum v-am anunţat anterior, în acest weekend la Chişinău este prezentat în premieră naţională noul Volvo XC60. Importatorul mărcii a golit showroom-ul de automobile special pentru a-l decora cu ocazia sosirii SUV-ului şi te invită să-l vezi şi mâine într-o atmosferă unică.

Astăzi, de la primele ore ale dimineţii şi până în această după amiază, zeci de oaspeţi şi clienţi existenţi ai Volvo au vizitat showroom-ul de pe bd D. Cantemir 14, dovadă că noul Volvo XC60 a stârnit un interes deosebit încă de la prima sa apariţie publică.

În centrul atenţiei a fost scos un singur exemplar vopsit în culoarea Maple Brown. SUV-ul cu propulsor diesel care produce 235 CP a fost prezentat în nivelul de echipare de top Inscription, care include printre dotări: tracţiune integrală, jante de 20 de inci, suspensie pneumatică, climatizare în patru zone, tapiţerie Nappa, sistem audio cu 15 difuzoare, etc.

Staţi aproape pentru că în cel mai scurt timp vor face public şi un reportaj video de la evenimentul de prezentare al noului Volvo XC60, însă dacă îţi doreşti să-l vezi pe viu, nu ezita să o faci mâine între orele 10:00-16:00!

Vezi şi: Volvo anunță prețurile noului XC60 în Moldova. Află cât costă şi când vine în ţară

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/