(foto) #Nu e glumă: Dealerul Rolls-Royce de la Moscova a scos la vânzare o maşină rară ce costă peste un milion de euro

Ştim şi noi că astăzi e 1 aprilie, însă ne continuăm treaba şi astăzi vom publica câteva articole, dacă nu toate, cu hashtag-ul special #Nu e glumă, pentru că faptele şi evenimentele descrise sunt o realitate, adevărate! De la Moscova se poate cumpăra un rar Rolls-Royce, fiind şi unul al cărui preţ depăşeşte un milion de euro!

Dealerul oficial al mărcii Rolls-Royce în Rusia a lansat un anunţ de vânzare a unui exemplar din ediția limitată de adio Phantom Zenith. Pentru maşina produsă în 2016, fără parcurs, se cer tocmai 92 de milioane de ruble sau 1.038.905 euro după cursul actual de schimb.

Pentru comparaţie, de această sumă se pot cumpăra liber două Phantom-uri de ultimă generaţie bine dotate sau trei sedanuri Ghost de ultimă generaţie şi încă mai rămân ceva bani!

Amintim că colecţia de modele Zenith (doar 50 de maşini) a fost lansată în 2016 pentru a marca sfârşitul producţiei generaţiei a 7-a a modelului Phantom. Clienţii puteau alege între un coupe şi o decapotabilă, toate fiind dotate cu finisaje exclusive şi gravuri.

Scaunele din față sunt tapiţate cu o piele de culoare deschisă, în timp ce scaunele din spate sunt întunecate. Iar portbagajul cu frigider pentru șampanie și un loc pentru un set de pahare poate fi transformat în mod convenabil într-o masă sau un loc unde să stai la un picnic. Un coș de picnic a fost oferit ca accesoriu.

Un Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe ca şi acesta este propulsat de un motor V12 de 6.75 litri cu 460 CP. Poate face 0-100 km/h în 5.8 secunde și rula cu maxim 240 de km/h. Are o lungime de peste 5.6 metri şi o greutate de 2.630 de kg. Consumul în ciclu urban se ridică la cel puţin 23 de litri la 100 de km parcurşi.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/