(video) Premieră: Tempus este a doua colecţie limitată de maşini pe baza noului Rolls-Royce Phantom

Rolls-Royce prezintă a doua colecţie de maşini pe baza noului Phantom, după cea botezată Tranquillity, însă din păcate niciun exemplar nu mai poate fi cumpărat. Toate cele 20 de exemplare care vor exista deja au câte un proprietar din diferite colţuri ale lumii.

https://www.youtube.com/watch?v=Q-6x-FxacR8

Prin ce se face deosebită maşina:

  • Conceptul de design este inspirat de timp, fenomene astronomice și limitele infinite ale universului. O componentă cheie este un fenomen astronomic rar, pulsarul, necunoscut până în 1967 și găsit doar în cele mai adânci zone ale spațiului (cel mai apropiat descoperit este la 280 de ani lumină sau la 1.680 trilioane de mile de Pământ). Aceste stele foarte dense, alb-fierbinți, emit radiații electromagnetice în impulsuri extrem de regulate, făcându-le unele dintre cele mai precise ceasuri din univers.
  • Noua vopsea de caroserie exclusivă, Kairos Blue, conţine aşa-numiţi fulgi mica care produc un efect strălucitor subtil când au un contact cu lumina, imitând stelele de pe cerul nopții. Acest efect este evidențiat de detaliile exterioare negre.
  • Mascota Spirit of Ecstasy se poate personaliza, la dorinţă, cu o dată și locație care înseamnă ceva important pentru proprietar (poate fi data căsătoriei, a naşterii copilului, un succes în afaceri, etc).
  • Tavanul Starlight este complet reproiectat pentru maşinile din această colecţie, pentru a reda acel pulsar, combinând iluminarea cu fibră optică cu o broderie complexă personalizată.
  • Aşa-zisa Galerie de pe planşa de bord, numită aici Frozen Flow of Time, are 100 de coloane individuale, frezate dintr-o singură placă de aluminiu anodizat negru și lustruit manual, reprezentând perioada de 100 de milioane de ani necesară rotirii unei stele pulsare. Fiecare coloană este anodizată în negru și lustruită manual pentru a reflecta lumina. Pe măsură ce ochiul uman călătorește de-a lungul acestuia, întreaga structură, deși este complet solidă, pare să se îndoaie și să se flexeze. Apropo, ceasul mecanic tradiţional a fost omis intenţionat pentru a semnifica libertatea patronilor de timp şi limitările sale.
  • O descriere a Galeriei poate fi găsită pe o placă gravată în torpedou, împreună cu un citat al lui Albert Einstein: “Distincția dintre trecut, prezent și viitor este doar o iluzie persistentă și încăpățânată“.
  • Un model decorativ învârtit și răsucit de stele este prezentat pe interiorul ușilor. Creat din câteva sute de perforații iluminate, perforațiile suplimentare din piele contrastantă adaugă o adâncime mai mare și detaliu în efect, oferind o aură atmosferică chiar și atunci când lumina este stinsă.
  • Un cufăr vopsit manual Tempus Champagne însoțește fiecare maşină din colecţie. Accesoriul unic conţine imaginea unui pulsar pictat, sub care se găsesc recipiente pentru răcirea atât a șampaniei, cât și a caviarului, patru pahare din cristal pentru servirea spumantului realizate manual şi aranjate pentru a evoca cilindrii unui motor V12, dar şi o lingură fină realizată din sidef natural pentru a se putea servi caviarul.
https://autoblog.md/video-un-miliardar-a-asteptat-trei-ani-ca-un-copac-sa-cada-singur-in-mijlocul-oceanului-pacific-si-lemnul-sau-sa-ajunga-in-masina-sa/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/