(foto) #Nu e glumă: Şi-a pozat maşina pe scările din parcul Valea Morilor pentru anunţul de vânzare

Ştim şi noi că astăzi e 1 aprilie, însă ne continuăm treaba şi astăzi vom publica câteva articole, dacă nu toate, cu hashtag-ul special #Nu e glumă, pentru că faptele descrise sunt o realitate.

Prima situaţie, despre care poate aţi auzit sau încă nu, este un anunţ auto publicat acum câteva ore pe cel mai popular portal din ţară, dar şters expres pentru că proprietarul şi-a dat seama de gafa făcută. Totuşi, cineva a reuşit să facă o captură de ecran şi să descarce câteva “fotografii de autor”.

Imaginile au ajuns şi pe o reţea de socializare, acolo unde au devenit extrem de virale şi cel mai probabil autorităţile sunt deja la curent cu situaţia, pentru că au fost activ etichetate.

Ideea este că un posesor de Range Rover înmatriculat în ţara noastră a profitat de lipsa de oameni care ies de regulă la plimbări prin parcul Valea Morilor din sectorul Buiucani şi a reuşit să pătrundă pe Scara Cascadelor recent reparată integral. Totul pentru a-şi parca maşina efectiv pe monumentul de arhitectură, pentru a face imagini cu adevărat exclusive pentru un anunţ auto! (După numărul de vizualizări a fost clar unul atrăgător).

Deocamdată nu am putut primi o reacţie din partea autorităţilor, însă l-a sigur posesorul SUV-ului urmează a fi sancţionat conform legislaţiei pentru fapta sa îndrăzneaţă. UPDATE, vezi mai jos ⇓

#Nu e glumă: Şoferul care şi-a pus maşina pe Scara Cascadelor, amendat cu cât şi-ar face plinul

#Nu e glumă: Primăria va face imposibil accesul cu maşini în parcul Valea Morilor

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Noua Tesla Model Y a primit preţuri europene. Unde şi cât costă cel mai ieftin

Anunţul zilei: Maşina care te va face cel mai serios om din sat de Paştele Blajinilor

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/