(foto) O firmă din Marea Britanie propune clienților să fie duşi chiar şi după moarte cu o limuzină Bentley

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Wilcox Limousines, o companie britanică cu abilităţi de carosier, care poate realiza la comandă limuzine şi dricuri (maşini pentru transportul de sicrie), şi-a completat portofoliul de produse cu noul Bentley Flying Spur.

Fiind unul dintre cele mai scumpe automobile britanice şi în genere de pe piaţa celor non-sportive, modelul a devenit baza pentru o limuzină cu şase portiere, dar şi a unui dric, ultimul având un look mai neobişnuit.

Dimensiunile noului Bentley Flying Spur sunt: 5.316 x 1.978 x 1.484 x 3.194 mm în lungime, lăţime, înălţime şi ampatament. Greutatea îi este de 2.437 de kg.

În cazul ambelor modele oferite de Wilcox Limousines, lungimea este mărită până la 6.456 mm, ampatamentul până la 4.344 mm, iar înălţimea dricului ajunge la 1.979 mm. Sarcina utilă suplimentară pe care o poate lua la bord dricul este de 650 kg, iar lungimea maximă a sicriului nu trebuie să depășească 2.6 metri.

Ambele utilizează un V8 de 4.0 litri, cu două turbocompresoare twin-scroll, care produce 550 CP şi 770 Nm de cuplu, disponibil de la sub 2.000 rpm. Sedanul din fabrică poate face 0-100 km/h în 4.1 secunde şi poate rula cu maxim 318 km/h, însă caracteristicile dinamice în cazul acestor două autovehicule derivate nu se menţionează, precum şi greutatea.

Tracţiunea le este una integrală activă, iar suspensia pneumatică cu amortizare continuă ajustează automat sau manual garda la sol în timpul mersului sau staţionării. În spatele jantelor frontale se regăsesc discuri de frână de mărimi generoase – 420×40 mm!

Mai mult de 80 de opțiuni de culoare sunt puse la dispoziţie pentru caroseriile transformate manual folosind tehnologia CAD (conţin panouri din şi sunt ranforsate cu fibră de carbon), iar fațete interioare din lemn de nuc sunt standard. Cabina mai este îmbrăcată într-o tapiţerie din lână britanică, care a fost actualizată pentru a fi mai durabilă decât pielea. În cazul dricului, compartimentul unde se încarcă sicriul mai este iluminat suplimentar cu LED-uri. Opţiunile de personalizare privind culori şi materiale sunt multe.

În conformitate cu legislația Regatului Unit, vehiculele funebre și limuzinele trebuie să poată fi conduse în siguranță pe drumuri și orice problemă de siguranță este complet inacceptabilă. Deoarece produsele descrise sunt transformate din mașini care au fost deja supuse unor teste de impact extinse, Wilcox Limousines nu este obligată să-şi testeze creaţiile, dar totuşi le verifică sistemele elementare precum cele de frânare, direcţie, vibraţie, stabilitate etc.

Şi acum, după doi ani de dezvoltare şi testare a proiectului, chiar în octombrie, maşinile au primit aprobarea oficială pentru a fi utilizate pe drumurile publice, motiv pentru care primele exemplare au fost deja expediate prestatorilor de servicii funerare.

Amintim că Wilcox Limousines a realizat la comandă şi maşina în care a fost transportat corpul neînsuflețit al Reginei Elisabeta a II-a.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/